04 березня 2016

У Баранівці до Міжнародного жіночого дня провели святковий концерт


4 березня у Баранівці відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню. Зі сцени міському Будинку культури ім. А.Пашкевича чоловіки вітали жінок віршами та піснями.

На вході до залу, де проходив концерт, усім жінкам вручали тюльпани.

З вітальним словом до жінок звернулися: міський голова Анатолій Душко, заступник голови райдержадміністрації Володимир Хіміч та голова районної ради Сергій Мялківський. Вони нагородили жінок грамотами, подяками, грошовими преміями та вручили їм квіти.

повну версію відео дивіться тут






фото та відео Оксани Пилипчук

5 коментарів:

  1. Оксана..08.03.16, 21:43

    Дякуємо чоловікам- артистам за чудові музичні хвилини!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую всім, хто подарував СВЯТО!
    Завдяки ВАМ, я побувала вдома!
    Привіт, БАРАНІВКО, із Польщі!
    МИ НАЙКРАЩІ!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Молодці, видно, що всі старались. Відразу тональність концерту задав анекдот від мера, супер. Далі пісня про куму теж добре вписалась в канву святкового дійства. Проте чомусь не прозвучали «Ах какая женщина», «Колдовское озеро», чи щось від Газманова, добре, що хоч у фіналі спохватились і закінчили «на язикє», бо ж усім відомо, що кінець і ділу вінець, а як же нам без «язика».

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.03.16, 20:22

      Згодна, то хлопці так спеціально фінішували, щоб нагадати нам звідки і з ким прийшов цей празнік і куди він згодом повернеться. Молодці.

      Видалити
  4. Анонім09.03.16, 17:20

    Дуже гарний концерт. Особливо сподобалось, що в такий день на сцені (маю на увазі у концертних номерах) були тільки чоловіки. Окремо дякуємо за квіти.

    ВідповістиВидалити