14 березня 2016

У Баранівці фінішував чемпіонат з міні-футболу, присвячений пам’яті Василя Хоменка


13 березня у міському фізкультурно-оздоровчому комплексі відбулись ігри заключного туру XX відкритого чемпіонату Баранівського району з міні-футболу, присвяченого пам’яті Василя Хоменка.

Результати IX заключного туру:

ДЮСШ Баранівка - ФК «ВіК-Сервіс» 1:3
ФК «Легіон» - ФК «Старий Майдан» 0:3
ФК «Авангард» - ФК «Зоря-Енергія» 1:3
ФК «Папірник» - ФК «Баранівка» 0:2
ФК «Миропіль» - ФК «Алмаз-МСЗ» 1:4

За результатами чемпіонату I місце виборола романівська «Зоря-Енергія», II місце здобули футболісти довбиського «Авангарду», а III місце посіла команда «Старого Майдану».

Кращим гравцем чемпіонату став голкіпер ФК «Авангард» Андрій Докіль.

Пам’ятними кубками переможців нагородили: заступник голови Баранівської РДА Оксана Бабінець та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Надія Ошатюк.

Результати VIII туру чемпіонату можна подивитися тут.

Команда
Місто
І
В
Н
П
М
Р
О
1
ФК "Зоря-Енергія"
Романів
9
9
0
0
37-11
+26
27
2
ФК "Авангард"
Довбиш
9
7
0
2
36-10
+26
21
3
ФК "Старий Майдан"
Старий Майдан
9
7
0
2
38-9
+29
21
4
ФК "Баранівка"
Баранівка
9
6
0
3
39-19
+20
18
5
ФК "Папірник"
Понінка
9
6
0
3
28-14
+14
18
6
ФК "Алмаз-МЗС"
Романів
9
4
0
5
26-21
+5
12
7
ФК "Миропіль"
Миропіль
9
3
0
6
23-30
-7
9
8
ФК "Легіон"
Кашперівка
9
2
0
7
33-42
-9
6
9
ФК "Вік-Сервіс"
Романів
9
1
0
8
20-51
-31
3
10
ДЮСШ
Баранівка
9
0
0
9
9-70
-61
0

повну версію відео дивіться тут



17 коментарів:

  1. Вітаємо усіх учасників турніру. Переможених тут немає. Кожна команда демонструвала хороші ігрові епізоди і прагнення перемогти. А кожен гравець гідний бути прикладом для своїх земляків, бо відчуття командної єдності і особистої відповідальності вже зробили з цих хлопців сравжніх чоловіків.

    ВідповістиВидалити
  2. "Ще не вмерла УКРАЇНИ ні слава, ні воля". Якщо кожна "патріотка" буде імпровізувати на тему державного гімну, то ми згодом можемо отримати "Калінку-малінку", чи "Боже, царя храні"...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.03.16, 19:13

      Але ви люди не розумнi...... Гiмн не так вже вам прозвучав))) Та на остaнньому бою Кличка взагалi акапелла його дружина спiвала гiмн. Так що не партесь, Баранiвка в трендi. А от апаратура би власна ФОКу не завадила б , це точно. Впевнений, що скоро буде. Доречi, не хайте вiддiл,як раз то саме з iх сторони було зроблено все вiд "А" до "Я".Ото випусують якiсь хворi на голову, роботи вам нема. Хоча, можливо саме це ваша робота?!

      Видалити
    2. Анонім15.03.16, 21:25

      Гімн прозвучав, як уже прозвучав, і не в апаратурі справа. Йдеться про текст, на початку солістка співає "...в Україні", тобто чиясь слава і воля в Україні , а потрібно саме "...України і слава і воля", невже так складно второпати. До публічного виконання державного гімну треба ставитись відповідально.

      Видалити
    3. Анонім16.03.16, 19:29

      Недавно дiти виконували по ТВ гiмн, то там взалi вiн був змiнений "Процвiтає Укрїана її слава й воля" так що не треба бла-бла)) Ти напевно його сам саме вивчив))I вiдстаньте ви вiд мера i вiд дiтей , i те i iнше свято пройшло на сваву. Головне , що пам"ятаємо i робиться все, щоб цей турнiр вiдбувався щрроку!А таким писакам як ви, то нiколи не вгодиш! Яким би млинець не був солодким, у вас на все своя начинка - зi смородом.

      Видалити
  3. Анонім15.03.16, 13:25

    Вітання всім учасникам змагань!!!А закриття ігор можна було організувати на більш належному рівні (це камінь в город працівників ФОЗ). А Ошатюк респект...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.03.16, 15:45

      Дійсно, 20-й ювілейний чемпіонат, а закриття і нагородження якось зовсім простенько. Зате кубок мера серед трьох команд то і апаратуру з будинку культури приперли і хор при повному параді, а сюди мер мало того, що сам не прийшов, то навіть нікого зі своїх підлеглих не прислав. Соромно, дуже соромно за такого мера.

      Видалити
    2. Анонім16.03.16, 13:20

      Не треба ганити адміністрацію. Поки вони акапельно виконували гімн України (можливо, солістка від хвилювання дещо й переплутала перший рядок), мер відзначав російське свято - Масляну і смажив національну російську страву - "блины". Там була й апаратура, і внук Хоменка, котрий відмовився прийти на закриття турніру.

      Видалити
  4. Анонім16.03.16, 11:58

    Турнір пройшов на славу... Дякуючи відділу сімьіі спорту... Жаль що в йому не приймали участі Вельчинський Мялківський і Душко. Дочки і внуки Хоменка тоже відказались приймати участь, а роблять вид що дуже його памятають...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. баранівчанин16.03.16, 21:56

      Що значить дочки і внуки "роблять вид що дуже його памятають"? Це ми з вами робимо вигляд, що пам`ятаємо його. Скільки людей просили назвати одну із вулиць міста на його честь, і що? Перемогли фарфорові і лозово-бузинові. Сором. Назвали футбольні змагання в його честь, а хто з вас бачив його з м`ячем? І скільки глядачів відвідали той турнір? Та футболістів на полі було більше. Це він такої шани від нас заслужив? Тому не дивно, що і сім`я його не цікавиться цим турніром, бо це приниження для Хоменків.

      Видалити
    2. Анонім17.03.16, 09:31

      На його честь названий парково-спортивний комплекс, на території якого, до речі, якраз і проходили змагання. І це правильно, бо саме Хоменко будував його і підняв баранівський футбол. А те, що внук Хоменка наминав мерові "блины" за обидві щоки, доки вручалися нагороди переможцям турніру, названого на честь його діда, теж правда. Якщо не вірите, уважно прогляньте фото про Масляну на блозі. Керівництво району представляла заступник голови РДА, а від міста не прийшов ніхто, хоч у мера є аж 3 заступники. Ось так шанують у місті того, хто у свій час розбудовував його. Хоча в першу чергу память має жити в серцях рідних, які одержали від геніального директора добрі гени і хороший старт.

      Видалити
    3. Анонім17.03.16, 09:37

      Шановні "доброзичливці"! Допоки ви будете не помічати у своєму оці смітину, а в своїх вчинках - користь, від того ані в Україні, ані України ні слави, ні волі не збільшиться. Не спекулюйте пам'яттю Людини, яка так багато зробила для нашого міста. Завдяки їй ми живемо у збудованих нею будинках, ходимо заасфальтованими вулицями, займаємося спортом у спортивно-оздоровчому комплексі, а у свій час мали роботу на відомому на увесь світ фарфоровому підприємстві. В честь такої Пам'яті і проводиться турнір. Не торкайтеся брудними руками родини Хоменків. Всі учасники і вболівальники турніру дякують за проведення такого заходу. До зустрічі у 2017 році! P.S. Пробачте, шановна родино Хоменків, і простіть невігласів.

      Видалити
    4. Анонім18.03.16, 10:57

      Цьогорічний турнір різниться з минулорічним вже тим, що ведуча-солістка спромоглася хоч назви команд-переможців прочитати правильно, бо ще недавно вона "Золоту ниву" чогось "Золотою айвою" називала. З огляду на це, останній турнір справді "пройшов на славу", прогрес очевидний.

      Видалити
  5. Анонім17.03.16, 11:01

    Все що називається і робиться в честь Хоменкаце дуже добре. Турнір по футболу 10 команд з двох областей це хіба не памьять про нього.. Парк названий в честь нього тоже но тільки в парку потрібно проводити роботу щоб там збирались люди і помнили про Хоменка

    ВідповістиВидалити
  6. теж анонім17.03.16, 13:52

    Приїхало 10 команд, дуже славно, це максимум 80 футболістів. Ще вболівальників прийшло (їх усіх видно на фото) 15-20 чоловік, бо в тому залі для глядачів взалі місця не передбачені, це тренувальний зал, а з дітьми там бути просто небезпечно. Виходить, що 100 людей один раз на рік в Баранівці згадують Василя Хоменка!!! То це той рівень подяки і пошани заслуженому земляку, про який ви тут розпинаєтесь придушені жабою убогі бюрократи??? Ах, ви парк назвали його ім`ям, ще баню назвіть в його честь, бо він і її, напевно, збудував, невдячні вилупки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.03.16, 11:56

      А в бані людей справді більше збирається, і не раз в рік, а щотижня, притому організовуються самі, без всяких там адміністративних солісток.

      Видалити
    2. Анонім21.03.16, 02:01

      То чому ти цим паришся? Iди в баню!

      Видалити