13 березня 2016

У Баранівському районі колишній зек побив товариша по чарці, після чого той помер


10 березня до жителя села Острожок прийшов побитий сусід і попросив викликати швидку допомогу. Однак лікарі не знадобилися – внаслідок отриманих травм чоловік помер впродовж 10 хвилин прямо на подвір'ї.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

Прибувши на місце події правоохороці встановили, що двоє чоловіків віком 30 і 61 років та 33-річна жінка випивали під час відпочинку. Через деякий час між двома чоловіками зав’язалася суперечка, яка згодом переросла спочатку в сварку, а потім і в бійку.

Побитий 61-річний чоловік звернувся за допомогою до сусіда, який і викликав поліцейських та медиків. Лікарі вже не змогли допомогти постраждалому – внаслідок отриманих травм той помер прямо на подвір'ї впродовж 10 хвилин після виклику швидкої допомоги.

Працівники поліції зловмисника знайшли. Йому оголошено про підозру у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, котрі спричинили смерть потерпілого.

Встановлено, що підозрюваний раніше вже був неодноразово судимий за вчинення крадіжок, грабежів та розбоїв. Декілька разів перебував у місцях позбавлення волі.

Немає коментарів:

Дописати коментар