17 лютого 2016

Баранівський міськвиконком буде вирішувати, що робити з безпритульними тваринами


24 лютого о 14.00 відбудеться друге засідання виконавчого комітету Баранівської міської ради, під час якого мають створити комісію по регулюванню чисельності безпритульних тварин.

Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

Також на засіданні міськвиконкому збираються затвердити порядок вилову, транспортування та регулювання чисельності безпритульних тварин та затвердити правила утримання собак та котів у місті Баранівка.

Крім того, члени виконкому мають розглянути питання про постановку на квартирний облік та затвердити план основних заходів цивільного захисту міста на 2016 рік.

Порядок денний засідання виконавчого комітету Баранівської міської ради:
  1. Про упорядкування списків квартирного обліку.
  2. Про постановку на квартирний облік.
  3. Про затвердження складу спеціальної комісії по регулюванню чисельності безпритульних тварин та положення про її діяльність.
  4. Про затвердження правил утримання собак та котів у м Баранівка (регуляторний акт)
  5. Про затвердження порядку вилову, транспортування та регулювання чисельності безпритульних тварин.
  6. Про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною.
  7. Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту міста на 2016 рік.
  8. Розгляд заяв, звернень громадян, клопотань підприємств, установ, організацій з інших питань, що входять до компетенції виконавчого комітету (щодо зміни поштових адрес, номерних знаків будівель; щодо надання пільг по батьківській платі за харчування дітей ДНЗ; про надання матеріальної допомоги жителям м Баранівка; з інших питань)
  9. Різне

17 коментарів:

  1. Анонім19.02.16, 08:20

    Як завжди, затвердять порядок вилову, створять спеціальну комісію і... знову завалять справу, бо створення хоча б одного притулка для утримання бездоглядних тварин тут не передбачають, як і коштів на відстріл хворих тварин чи стерилізацію бездоглядних собак і котів(це видно з питань порядку денного). Поговорять і забудуть, а собаки як бігали по місту, так і будуть бігати. Головне для мера - показати, що він займається роботою, а результат - нікого не цікавить. Наприклад: куди вони збираються транспортувати відловлених тварин????

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім24.02.16, 15:04

    Покажуть мені такий закон України його номер і дату приняття який дозволяє вбивати та труїти бездомних тварин ?
    Якщо на двох людей напали то на інших десять тисяч не наппдали ! Я постійно хожу по місту і ніяких проблем немаю ! У місті Житомир таких тварин стерелізують і відпускають. Тільки і здатні приймати рішення щоб їх вбивати замість того щоб хоча б стерелізувати паро тварин у місяць.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім24.02.16, 16:49

    На основі якого закону України (Назва, дата прийняття) міська рада має право вбивати та труїти тварин, як це було раніше?
    Опублікуйте! Але щоб там не було, є ЗАКОн про знущання над тваринами. Хай міська рада подивиться.Усе знімати на мобілки , фотографувати , а відіслати є ду-у-уже багато куди!Назвіть закон, треба , щоб усі знали!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.02.16, 17:54

      Заспокойтесь. Хто вам сказав, що їх будуть відстрілювати?

      Видалити
    2. Анонім24.02.16, 21:51

      Перша жертва є, вже чотири дня валяється навпроти 1 пров Поліської. Хоча б прибрали. Дитина питає, чого собачка там лежить? Мушу казати, що спить...

      Видалити
    3. Анонім25.02.16, 13:44

      Тому що раніше саме так і робили.

      Видалити
  4. Анонім24.02.16, 17:05

    люди, пожалійте, вони живі істоти, і як і всі, теж хочуть жити....

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім25.02.16, 00:27

    Точно-точно. А люди не живі істоти і жити не хочуть чого їх жаліти. 23-го серед божого дня з десяток собак біля ресторана як узялося до жінки що їхала велом, я думала без біди не обійдеться. Обійшлося, Слава Богу. Спасибі трьом хлопцям що ледь розігнали цю свору. Одну собаку ще можна відігнати. А коли їх кодло, вони агресивні і небезпечні.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім25.02.16, 15:40

    звичайно, і таке трапляється, і свій собака може все.Мова йде в цілому.У зоні АТО хлопці шкодують і скільком тваринам допомагають, живуть з ними , а в зоні Баранівки варто усіх вбивати, цікава фраза: а" люди не живі істоти".Про що тут мова?,Є такі люди що і собак покусають

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.02.16, 22:09

      А воно завжди у нас отак - ніякої конкретики і ніяких результатів. Мова йде "в цілому"... і такою і залишається.

      Видалити
  7. Анонім25.02.16, 15:49

    Люди на відміну від собак, не живуть інстинктами, а одже можуть мислити і відрізняти добро від зла.І мають поступати з усіма, в тому числі ісобаками, по-людськи.І саме люди творять цілеспрямовано, осмислено усе "добро" у світі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Все Ви правильно говорете. І той що над вами написав. Я згодний. Но а хто ці собаки бездомними поробив? Чого ж їх з доми повиганяли. Чого не годують, не глядять. А чого тоді всі так розказують як треба жаліти, тут так багато таких- то могли вже досі сто раз забрати по собаці і не булоб кого стріляти да і про що балакати. Ато пока тільки язиком всі грамотні.

      Видалити
  8. Анонім25.02.16, 15:51

    кажете, вже працюють.Варто фотографувати все

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім25.02.16, 20:39

    аме люди і винні що до такого призвели !
    Наскільки я знаю рішення прийнято . Цікаво буде прослідкувати за тим куди цих тварин відвезуть . Хотя глибоко у цьому сумніваюсь ! Люди як були бездушними так і залишились. Надіюся це добро їм повернеться !
    Звірі -це не тварини ! Це люди !!!!!саме цікаво що люди які до цього діла немають саме більше виступають щоб їх вбити.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім25.02.16, 22:16

    як би були б притулки я б особисто перераховував туди якісь гроші чи якусь поміч ,але ж легче вбивати...

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім23.03.16, 21:32

    уночі по центру кров, друзі-мисливці душка кажуть, як працювали.У сусіда пропав його собака , декілька років тому у нас вбили нашого просто під носом... І що далі: бумеранг буде де?

    ВідповістиВидалити