04 лютого 2016

Голова Житомирської ОДА особисто відвідав дитсадок, де робитимуть реконструкцію


3 лютого з робочим візитом у Баранівському районі перебував голова облдержадміністрації Сергій Машковський, під час якого він особисто оглянув дитсадок у Дубрівці, де планується проведення реконструкції.

Про це повідомляє сайт Баранівської райдержадміністрації.

«Я вивчаю кожен об’єкт: наскільки стратегічне значення для громади він матиме для планомірного розвитку, розв’язання соціальних проблем та підвищення добробуту населення громади», - зазначив Сергій Машковський.

Також під час свого робочого візиту керівник області оглянув дороги обласного та комунального значення та побував на одному з місцевих деревообробних підприємств.

Нагадаємо, у Дубрівці на реконструкцію дитсадка планують витратити більше 6 млн грн.



фото сайту Баранівської РДА

5 коментарів:

  1. Анонім06.02.16, 14:08

    Куди, куди Машковський йому показав? Він туди не піде ... він і так звіти пару раз уже вертався! Побоїться в черговий. Хіба може ... Ну сам хай дивиться.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім06.02.16, 19:06

    6 мільйонів справа серйозна , за такі гроші новий можна збудувати . Добре буде якщо не розкрадуть та на відкати не роздадуть . Неиає віри цій владі .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.02.16, 21:55

      А яка ж це влада бабло дає?

      Видалити
    2. Анонім06.02.16, 22:45

      Будь-яка. І не просто дає, а сама просить взяти. В том то і соль. Тут питання в тому, скільки від того бабла залишится на те, на що його давали відпочатку))))

      Видалити
    3. Анонім07.02.16, 21:01

      То ж він і показує в якому напрямку нести відкат. Дивись мовляв, по дорозі не їдь, іди пішки прямо на житомир, ось так, через поля і ліси.

      Видалити