04 лютого 2016

У Дубрівці на реконструкцію дитсадка планують витратити більше 6 млн грн


У 2016 році для розвитку соціальних об’єктів Житомирської області виділено 109,6 млн грн державних коштів, із них 6 млн 117,8 тис. грн - на реконструкцію дошкільного навчального закладу у Дубрівці.

Про це повідомляє сайт Баранівської райдержадміністрації.

«На 2016 рік Житомирській області для відновлення об’єктів соціальної сфери (шкіл, садочків, амбулаторій, лікарень) за рахунок Державного фонду регіонального розвитку передбачено видатки на суму 109,6 млн грн. Переваги у отриманні цих коштів матимуть об’єднані територіальні громади, яких у нашій області створено 9. Зокрема, на реконструкцію дошкільного навчального закладу Дубрівської об'єднаної територіальної громади передбачено видатки на суму 6 млн 117,8 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

Як зазначено у повідомленні, на території Дубрівської сільської ради проживає 139 дітей дошкільного віку, із них відвідує дитячий садок - 36. При школі функціонує дві групи (38 дітей) з короткотривалим перебуванням. На даний час на черзі у дитячий садок перебуває 24 дитини. У дитсадку відсутні спортивна та музична зали. Реконструкція дошкільного навчального закладу, а саме прибудова розмірами 48,4 на 15,5 метрів дасть можливість збільшити відсоток охоплення дітей віком від 3 до 6 років дошкільною освітою.

Нагадаємо, до 2020 року у Баранівському районі також планується провести реконструкцію мереж водопостачання у місті Баранівка та смт Полянка, системи теплопостачання ДНЗ "Мрія" в смт Першотравенськ та капітальний ремонт топкової ДНЗ в смт Кам'яний Брід.

3 коментарі:

  1. Анонім05.02.16, 09:43

    Як видно Дубрівка і без такого "архіважливого" спеціаліста з інвестиційних питань зуміла залучити державні інвестиції аж на 6 мільйонів. Мабуть, мерія могла б так само обійтися й без цього спеціаліста. Може, тоді були б гроші на підсипання доріг та на покращення інфраструктури. Як не як, а один такий спеціаліст (з усіма нарахуваннями на заробітну плату) влетить бюджету як мінімум у 70000грн. на рік!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім06.02.16, 22:39

    Мені одному здається, що 6 мільйонів на прибудову 50х15 це щось забагато?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім07.02.16, 09:38

    Там не тільки прибудова, а й реконструкція діючого садка, де замінять вікна, утеплять стіни, крівлю та ін. Якщо тобі забагато 6 мільйонів на реконструкцію з прибудовою цього садка при нинішніх цінах на будматеріали, то спитай у мера, у яку копієчку йому обійшлося два роки назад тільки енергозбереження(а не добудова!) дитсадка на Соборній. Борг за це буде гасити ще навіть у 2018 році! Бо ж кредит брав у валюті! Тепер гасить його теж у валюті! Брав мільйон - віддасть три. Оце по-господарськи?!!!

    ВідповістиВидалити