25 січня 2016

У Баранівському райвійськкоматі розповіли про підвищення зарплати військовим


З 1 січня заробітна плата рядового солдата Збройних сил України становить мінімум 7 тис. грн. При виконанні завдань у зоні проведення антитерористичної операції вона становитиме біля 10 тис. 300 грн.

Про це місто Баранівка повідомив військовий комісар Баранівського райвійськкомату, підполковник Олександр Безродний.

«Збільшення заробітної плати дає можливість залучити на контракт більш вмотивованих та професійних військовослужбовців та зменшити число мобілізованих під час чергової хвилі мобілізації. Армія має бути професійною, і підвищення розміру грошового утримання - це один із кроків у цьому напрямку», – каже Олександр Безродний.


Бажаючих дізнатись про умови вступу на контрактну службу просять звертатись до відділення комплектування Баранівського райвійськкомату за адресою: вул. Звягельська, 42.

17 коментарів:

  1. Для тих хто ще вагається!

    ВідповістиВидалити
  2. Нам потрібно велике військо яке стане щитом між ворогом та мирними людьми, бути частиною цього війська справа сильних духом людей.Тільки зараз наші солдати будуть ще й добре мотивовані.СЛАВА УКРАЇНІ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.01.16, 09:31

      Миколо не знаю як для Вас, а особисто для мене першим ворогом являться українці, які обманюють, ошукують таких же українців як і вони, і коли повертаєшся з АТО, і бачиш, що тут нічого не змінилося, то виникає питання: хто ж є головним ворогом, ворогом з яким першочергово потрібно боротись?

      Видалити
    2. Анонім27.01.16, 10:33

      Оце істина правда!!!Золоті слова!

      Видалити
    3. Ідентифікувати ворога в середині країни крайнє важко, важко зробити крок на захист правди та це не означає що треба залишити кордони та всім шукати істини в середині.До речі як справа доходить до того самого кроку на захист правди біля себе кожен раз бачу лишень пару людей, бо решта виявляється дуже зайнята своїми справами та на справді виявляється що правда їм не потрібна била би шкура ціла .Як вам така правда.

      Видалити
    4. Анонім28.01.16, 08:56

      Ну ідентифікувати - не так вже й важко, а от боротись з ним в рамках існуючого на даний час законодавства просто не реально

      Видалити
  3. Анонім26.01.16, 22:13

    Може й так . Але якби наша влада хоть трохи навчилася казати правду . О.Безродний пише , що зарплата на фронті складає мінімум 10 тис . 300 грн. на солдата , можливо так пише Закон , але мій син перебуває на передовій вже 7 місяць ,його зарплата зараз складає 7 000 тис . До Нового Року була 3 000 . Отих 1 000 грн/добу на передовій згідно до Указу Президента жодного разу не отримував , інших надбавок теж . Часто сидить без прісної води , бувають пербої з хлібом , живуть у бліндажі де в теплу дощову або снігову погоду по коліна води .Вилазити без крайньої необхідності на поверхню згідно до інструкці заборонено . Отримає язву , застудиться , чи отримає іще яку заразу ,не буде потрібен нікому . Вся проблема ляже лише на плечі батьків На мою думку за 250 доларів гнити в окопах , підставляти свою голову під дуло снайпера за чийсь бізнес думаю не розумно . За Батьківщину можна і безплатно , але всі мають бути в рівних уумовах не залежно від статусу , соціального становища та національної приналежності . Багатий ти чи бідний , при владі твоя родина чи прості смертні , багато - дітна ти сім"я чи ні . Ви подивітесь хто служить зараз в АТО ? Ті хто хто не зміг відмазатись і той хто не має грошей . Ось така наша гірка правда .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.01.16, 23:01

      Ваша правда, синочки Баранівських можновладців спокійно відсиділи рік мобілізації в військкоматі, тепер й деякі самі заступники голови РДА відсиджуються,а прості хлопці в мокрих холодних окопах під ворожими кулями!

      Видалити
    2. Анонім27.01.16, 11:22

      Ті заступники тяжче за ручку не тримали, а ви хочите щоб автомат тримав.

      Видалити
    3. Анонім27.01.16, 16:52

      Безродний сам був в окопах, командував АТОвцями і знає, по чім фунт лиха. Так що не треба його звинувачувати в неправдивій інформації. Він довів до відома нові зміни в законодавстві, які вступили в дію з 1 січня цього року. Січень іще не закінчився, і солдати ще не могли одержати нову зарплату за січень у повному обсязі. Тому ще не можна говорити, що вона вже становить 7000грн. Дочекайтеся лютого, а тоді вже звинувачуйте владу чи Безродного! А майор Безродний - герой, як і більшість наших хлопців, які були в АТО!

      Видалити
  4. якщо кожен з нас буде так мислити як анонім "грош цена нам" дорогі земляки.вам кажуть про зарплати майбутні а не теперішні,і "грош цена тому воїну, якщо він обладнав так бліндаж невміло і необдумано але як кажуть вік живи вік учись але всеодно дурнем будеш.

    ВідповістиВидалити
  5. про нашу владу то окрема мова.ми говоримо про майбутню армію надійну і патріотичну. хоча в баранівському районі патріотів можна перерахувати на пальцях.мені довелося служити з такими хлопцями у яких був свій бізнес і були гроші відмазатись але вони були поряд у окопі.до речі про окоп-погано якщо ваш син по коліно у воді,погано те що він не зумів його обладнати так треба, це не вина держави це лінь елементарна лінь.СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім31.01.16, 16:47

    То вилізь із підспідниці , та йди покажи як треба . Питання стоїть про таких маміних синочків як ти , привикли ховатися за чужі плечі . служити , значить нехай всі служать , нехай будують армію , а не шукаєте дурників . Одна справа передова , інша за 100 км. від фронту .А щодо влади , то то не інше бо саме їх шкуру солдати захищають ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім01.02.16, 12:54

      Солдати захищають не владу,а всіх громадян країни, у тому числі і своїх матерів, дружин і сестер. Бо як запахне смаленим, влада швидко евакуюється за кордон, як це зробив у свій час екс-мер Донецька. А прості люди відчуватимуть на собі всі "переваги" окупаційного режиму. Можете поцікавитися в донецьких, чи добре їм живеться зараз. Або запитайте в тих, хто побував у полоні, чи добре там ставляться до українців. Так що не потрібно нехтувати конституційним обовязком щодо захисту своєї Батьківщини. Хлопці, ви захищаєте не владу, а свої сімї, щоб всякі там мотороли та казакі не гвалтували ваших дружин і сестер,щоб ваш будинок не руйнувався від гарматних обстрілів, а ваші діти не ховалися місяцями по підвалах. Воювати за вас і за ваші сімї ніхто не буде! Якщо пустите ворога у свій дім, то потім буде пізно! Слава Україні!

      Видалити
    2. Анонім02.02.16, 08:55

      аноніму 01.02.16 , 12:54
      Якщо ти ще не зрозумів, ворог вже виліз народу на шию і ноги звісив.
      І доречі, амія захищає лише владу і тільки владу, скільки вже було воєн в результаті змінювалась тільки влада а народ завжди лишається на всоєму місці,от тільки коли влади хренова то й народ страдає. Чи ти може хочеш сказати прості російські трударі вирішили напасти на українських? Звичайно ні - це ігри влади, їхньої і нашої.
      Хочуть влади то нехай самі за неї і воюють.

      Видалити
    3. Анонім02.02.16, 12:55

      Хай навіть це й ігри влади, але відповідати за них будуть звичайні люди. Багаті мають житло на Канарах та в інших теплих країнах, тому для них нічого не станеться, якщо почнуть бомбити Житомир чи Київ. А ти дурню залишишся без хати, без жінки та дітей, бо їх заставлять батрачити вороги. Ти й твої діти ще не лизали плац під дулами автоматів? То будуть це робити, якщо ти заховаєшся під жінчину спідницю і не спиниш їх там, на Донбасі!!!

      Видалити