26 січня 2016

У баранівському дитсадку "Сонечко" встановлять нові елементи дитячого майданчика


Для вихованців бараніського дитячого садочка «Сонечко» придбали нові елементи дитячого майданчика, які наразі знаходяться на складі та будуть встановлені за наявності сприятливих погодних умов.

Про це повідомив міський голова Анатолій Душко під час чергового засідання виконавчого комітету, яке відбулося 20 січня.

"Нещодавно ми придбали для дитсадка "Сонечко" нові елементи дитячого майданчика. Зараз вони знаходяться на складі. Витратили 15 тисяч гривень. Хочу подякувати нашому лісгоспу - це за їх сприяння стало можливим. Як буде погода, то ми їх відразу встановимо. Правда, ще подумаємо куди: на Соборну чи Звягельську", - сказав Анатолій Душко.

4 коментарі:

  1. Анонім26.01.16, 23:48

    Добре діло. Ще з меблями хтоб допоміг. Там є такі меблі, що мабуть їм 20 років.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.01.16, 16:37

      Остудімову - респект. Незважаючи на те, що мерська команда не раз обливала його брудом у соцмережах і різних блогах, все ж таки посприяв дитсадку у виготовленні елементів майданчика. Оце Мужик!!!! Жму руку!!!

      Видалити
  2. Справа добра. Мови нема. У мене є ще пропозиція хоч по пару качель у двори поставити. Я розумію, що це входить у зобовязання міської ради, але по качелі і пісочниці біля пари самих великих будинків зайвим не буде. Там де мешканців багато. Це розвантажить трохи тей майданчик що біля памятника Леніна. Та й не всім зручно у центр кожен раз іти коли дитина ввечері на качелю хоче на ці півгодини.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім28.01.16, 16:39

    На мою думку Остудімов дуже розумний мужик,і щоб він керував районом булоб зовсім по іншому) Ці всі наші чиновники шушара проти нього. Просто йому немає часу займатись.....

    ВідповістиВидалити