14 грудня 2015

Баранівські каратисти завоювали на чемпіонаті області призові місця


5 грудня у Житомирі пройшов відкритий чемпіонат по кіокушинкай карате серед дітей, юніорів, дорослих та ветеранів, на якому 5 із 6 учасників команди Баранівки вибороли призові місця.

Про це місто Баранівка повідомив тренер баранівської секції з кіокушинкай карате В’ячеслава Шкула.

"5 грудня у Житомирі пройшов відкритий чемпіонат з кіокушинкай карате серед дітей, юніорів, дорослих і ветеранів. У змаганнях взяли участь до 300 спортсменів з Житомира, Новограда-Волинського, Бердичева, Баранівки та Нової Борової. Нашу команду представляли 6 бійців, із них 5 - завоювали призоі місця", - розповів В’ячеслава Шкула.

У результаті змагань, у відповідних вікових категоріях, представники баранівської команди вибороли натупні місця: Панчук Ілля - IV місце, Мельник Віталій, Ковальчук Ігор та Кондрай Ульян - III місце, Усачов Дмитро та Віктор Майструк - I місце.

Крім того, тренер баранівської секції В’ячеслава Шкула був нагороджений Подякою за вагомий внесок у розвиток кіокушинкай карате у Житомирській області.


фото В’ячеслава Шкули

4 коментарі:

  1. Анонім15.12.15, 11:21

    Молодці! Так тримами! Баранівка багата на таланти!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім15.12.15, 15:47

    5 із 6 на призових місцях, це реально круто, значить тренер те що треба!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім15.12.15, 18:50

    Так, у нас талановита молодь! Нещодавно на фестивалі "Кришталеві нотки" наша Світлана Дерев’янко стала абсолютною переможницею у номінації "солісти", а наша команда зайняла перше загальнокомандне місце. Тільки про це чомусь не написали...

    ВідповістиВидалити