14 грудня 2015

У Баранівському районі з інтервалом у кілька годин дві автівки з'їхали у кювет


13 грудня поблизу Баранівки 21-річна дівчина не впоралась з керуванням «Мазди», внаслідок чого автомобіль вилетів у кювет, а вже за кілька годин у селі Глибочок у кювет з'їхав чоловік на «Славуті».

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

"13 грудня о 22:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення від працівників поліції, про те, що потребується допомога рятувальників по вилученню автомобіля з кювету. Дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі Баранівка – Новоград-Волинський, поблизу міста Баранівка. До місця події виїхав черговий караул 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники встановили, що водій легковика Mazda, дівчина 1994 рроку народження, не впоравшись з керуванням з’їхала у кювет. За допомогою тросу бійці ДСНС витягли автівку на узбіччя дороги", - йдеться у повідомленні.

Вже за кілька годин схожа дорожньо-транспортна пригода сталась у селі Глибочок Баранівського району. Цього разу рятувальники витягували з кювету «Славуту».

"Ще одна пригода сталась 14 грудня о 01:00. Подія трапилися у селі Глибочок. Водій легковика «Славута» також з’їхав у кювет. Рятувальники витягли пошкоджене авто з кювету та допомогли транспортувати його до найближчого штрафмайданчика. В обох випадках госпіталізація водіям не знадобилась", - повідомляє прес-служба.

Немає коментарів:

Дописати коментар