18 грудня 2015

У Баранівці на площі Волі запалили вогні головної новорічної ялинки міста


18 грудня у Баранівці на площі Волі запалили святкові вогні головної новорічної ялинки міста. Відкрив ялинку і дав старт новорічним та різдвяним заходам міський голова Анатолій Душко.

Він вручив переможцям конкурсу на кращу ялинкову іграшку нагороди та привітав усіх з Днем святого Миколая та наступаючим Новим роком.

«Не дивлячись на те, що немає такої новорічної погоди ми сьогодні започатковуємо низку новорічних свят. Я надіюся, що згодом буде сніг і додасться до новорічного настрою ще й погоди гарної. Вітаю всіх вас з наступаючими новорічними та різдвяними святами. Бажаю всім миру, добра, свята новорічного і снігу», - сказав Анатолій Душко.

Перед невеличкою концертною програмою, з наступаючими новорічними святами жителів міста привітав благочинний Баранівського округу Української православної церкви Московського патріархату отець Роман Клим.

Також усіх присутніх біля головної новорічної ялинки міста привітали Дід Мороз і Снігуронька. Розважальна програма продовжилась святковими піснями у виконанні творчого колективу міського Будинку культури ім. Анатолія Пашкевича.

Ялинка увінчана гірляндами, сплетеними у форму на зразок шестипелюскової квітки і прикрашена кольоровими кульками та іграшками у формі великих цукерок. Головна відмінність від минулорічного наряду ялинки - національний прапор з електричних гірлянд жовтого та блакитного кольорів, який розташований по центру новорічної красуні.

повну версію відео дивіться тут






61 коментар:

  1. Вперше за усе життя побувала на відкритті ялинки у Баранівці.Гарне вийшло свято, діти задоволені )

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім19.12.15, 19:08

    Жаль, що мер не подумав про те, що багато людей на роботі і не можуть відвідати свято, і привести своїх дітей.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.12.15, 23:07

      все він якраз і продумав... після роботи було б багато батьків з дітьми, а це набагато більша кількість цукерок... він ці гроші вже розписав на премії своїм "служивим".

      Видалити
    2. Анонім20.12.15, 20:31

      Не починайте знов цю пісню про поганого Душка. Як на мене то все було організовано і проведено на рівні. Про дату і час теж знали всі давно. Хто хотів прийти, той свій графік міг підкорегувати. І певно це зробив, бо народу було багато.

      Видалити
    3. Анонім21.12.15, 09:52

      Як для Баранівки, де проживає тільки більше 800 дітей, то народу було зовсім небагато. І справа тут не в робочому часі, бо в місті є ще й 2000 пенсіонерів, котрі могли б, незважаючи ні на які графіки, привести на свято своїх внучат. Просто останнім часом люди все менше цікавляться святами, що їх організовує міська чи районна влада. Народ хоче хліба, а не видовищ...

      Видалити
  3. Анонім20.12.15, 14:44

    Душко молодець так тримати!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.12.15, 10:09

      У чому молодець? Свято як свято. Програма така ж сама, як і в минулому чи в позаминулому році. Навіть репертуар той самий. Правда, на ялинці зявився прапор України, хоча благословляв усіх священик православної церкви Московського патріархату. Чому не запросили інші релігійні конфесії - це питання до мера. Іще: мерія дуже обіцяла відновити ілюмінацію на стовпах по Соборній, навіть гроші на це передбачили. А вийшло так: до зняття ілюмінації вона світила аж до перетину з вулицею Котовського, а тепер (після виділення додаткових коштів у сумі 25000грн.) почепили тільки в центрі. Куди ж тоді поділася знята раніше ілюмінація і де новий дюралайт?

      Видалити
    2. Анонім21.12.15, 19:49

      Не переживайте, буде ілюмінація вздовж всієї Соборної як і була. Хочете пришвидшити процес прийдіть допоможіть.

      Видалити
    3. Анонім22.12.15, 12:51

      Дякую, ілюмінація вже є по Соборній до її перетину з вулицею Котовського. А по всій Соборній її ніколи й не було, як і лампочки біля садочка, яка вже не світить з літа. А нащо? Аби меру було видніше йти до машини ввечері, а дітки з садка хай чекають весну, коли вечорітиме значно пізніше...

      Видалити
  4. Анонім20.12.15, 14:48

    Баранивко зроби ремонт биля кинотеатр атра ато вигляд вашои площи неякий....Скильки рокив вже йому а ремонту не дочекаешся...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Може я й не права, але там знаходяться орендовані приміщення ( магазини).Певно, питання косметичного ремонту - то їх справа.

      Видалити
    2. Анонім20.12.15, 19:00

      всерединіорендованої площі-їх справа,а зовні-КП

      Видалити
    3. Анонім20.12.15, 20:47

      Я не знаю кому належть територія і хто має то все робити. Скажу просто свою думку. Оті бордюри вздовж кінотеатру і сходинки біля самого кінотеатру настільки жахливі, наскільки гарний вздовж цього самого кінотеатру новий тротуар. Зробили "А" зробіть і "Б". І ще було б непогано біля гастроному тротуар зробити. Там вже такі ями, що ноги зламати можна.

      Видалити
    4. Анонім22.12.15, 14:59

      кінотеатр стоїть на балансі РДА...ромонт робити вони не будуть...була пропозиція пофарбувати верхушку в жовто-блакитний - не дозволили....

      Видалити
  5. Клим Савур20.12.15, 16:12

    Церква окупанта-"благословляе"------не хочу коментувати,...Позорище,Хто хоче по....ти -дам телефон й готовий побачитись,

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Петрович21.12.15, 19:01

      Це ж треба Душку такому бути. Вроді орієнтується, а чого заігрувати до московського патріархату. Не проти Романа, але хай зніме свою мосвовську рясу. Ну як ми можемо шанувати агресора, що вбиває нас? Як? Чи на крайній випадок не було Ксьонза?

      Видалити
    2. Анонім21.12.15, 19:51

      Ви вже задовбали з цими патріархатами. Можна подумати ти в церку ходити почнеш, якщо Роман перейде в Київський патріархат.

      Видалити
    3. Анонім22.12.15, 09:36

      Задовбали росіяни, а не земляки, що гинуть. Якого цього самого нам диктат сюди не лізь, того не роби. Коли ти раб - то тобі байдуже. Коли до вас прийде гідність Українця (в душі ще вас не покидає Москов)

      Видалити
  6. Анонім20.12.15, 20:08

    а конкурс на кращу новоричну играшку провели дуже препогано
    Уривняли всих А були ж роботи дитей дуже гарни и дороги
    Украли у дитей першисть придумавши номинации
    А деж параметри 30х50 Стидно за вас - дорослих и слипих

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.12.15, 21:05

      І правильно зробили! Всі старалися, всі робили, всіх відмітили. І я впевнена, що всі задоволені. А саме цікаве, що якби зробили так, як спочатку планували, то ви тепер би писали "ну от, не щоб між всіма розділити, так вони особих виділили, а всі робили, старалися"

      Видалити
    2. Анонім20.12.15, 22:15

      Це точно. Як не роби, а завжди будуть незадоволені. Моя думка теж, що все правильно зробили. Це ж не спортивні змагання якісь, це діти, Новий рік і все таке.

      Видалити
  7. Анонім21.12.15, 09:46

    Дуже добре, що міська рада дослухалася до попередніх коментарів щодо конкурсу на новорічну іграшку. Дійсно, Новий рік - свято для всіх дітей, і правильно зробили, що провели конкурс по номінаціях, а не так, як планували раніше. Повірте, дати одній дитині 500грн., а іншим - нічого, це неправильно. Та й роботи конкурсантів були гарні й достойні винагороди. Так що тут не потрібно критикувати мерію, так як з точки зору дітей усе зроблено правильно.

    ВідповістиВидалити
  8. До спини той прапор на ялинці, коли під нею московська церква.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.12.15, 14:16

      Якщо муляє в очі московська церква,то постав перед нею українську.

      Видалити
  9. Анонім21.12.15, 18:55

    В нас що не зроби а баба яга буде проти....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.12.15, 14:14

      Просто робити все треба з розумом і серцем, а не для галочки. Тоді більшість зрозуміє добрі наміри, а тут звичайний випендрьож з українським прапором (мовляв, який наш мер патріот) і водночас з московським попом, який благословив мера і його команду на наступний рік. Видно, у нашого мера роздвоєння особистості.

      Видалити
  10. Анонім22.12.15, 15:24

    Пам"ятаю як Ющенка благословляли всі кому не лінь , від православніх до мусульманських ... не сторонник Душка . але коли людина не цурається віри в якій хрещена - честь і хвала . Тут багато уже дописувачів і церкви ладні "перехрестити" і Бога . З вас до них щось доклав , чи , як писав тут хтось до мене , в церкву ходите ? Віруюча людина кощунства не те що не робитиме , а й думку таку геть гнати буде . Тільки й здатні що трощити . Вважаєш себе гіднішим россіянина , так покажи свою людяність . чим твої діла одного з іншим кращі . тільки тим що під іншим прапором ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.12.15, 16:50

      Так наша ж православна церква була українською з часів Київської Русі й аж до часів Петра І, котрий закатував Київського патріарха і переніс наш патріархат до Москви. Тож понад 800 років наші предки молилися під егідою Київського патріарха і тільки трохи більше 200 років згадують у своїх молитвах Московського, який, до речі, кропить святою водою танки й ГРАДи, що вбивають наших хлопців на сході. Учіть історію та ходіть до тієї церкви, яка не благословляє ворогів на вбивство наших земляків. А Господь розсудить нас усіх...

      Видалити
    2. Анонім22.12.15, 21:46

      Відразу видно ваші знання історії . Хрещення Русі було , а не України . Окраїною називали західне порубіжжя , звідки пізніше не без допомоги Польші і поширилась назва Україна . В Києві николи не було патріархату , була митрополія , а патріархат зародився саме в Москві . Перше де зустрічається згадка про зародження патріархату в Києві так це в передбаченні Лаврентія Чернігівського 1949-го року , де він попереджає , шо києвський митрополит сильно похитне православ"я на Україні , а сам піде в погибель як Іуда (згадайте як заснуваний був київський патріархат і відразу після цього хоронили засновника на Софіївській площі з великим протистоянням з міліцією). цікавим фактом в передбаченні є ще такі слова про владу : "При владі євреї зі слов"янськими прізвищами , безбожна влада буде підтримувати цю церкву "... А ось тут дуже цікава деталь . Якщо подивитись на нашу сучасну купюру номіналом в 500 гривень , то видно знак масонів , що є фактом того що вони при владі . Гадаю , не треба пояснювати про масонів ?

      Видалити
    3. Анонім23.12.15, 09:56

      Не Русі, а Київської Русі! І князь Володимир був київським князем, а не московським. Москва ж була заснована аж у 1147 році саме київськими князями, а до цього там гуляли полчища печенігів та інших азіатів. Так що не треба ототожнювати Китївську Русь і Росію, бо Росія привласнила собі нашу історію, а тепер хоче привласнити ще й наші землі. Ми розмовляємо тією мовою, якою говорили наші предки. І наша мова - це доказ того, що українці споконвіків жили на цій території і молилися у своїй церкві, аж поки Петро І не забрав у нас територію й церкву.

      Видалити
    4. Анонім23.12.15, 12:36

      Московська церква замовчує той факт, що патріарха, який був призначений Петром І, також упродовж тривалого часу не визнавав ні вселенський собор, ні увесь християнський світ, а у Константинополі - центрі православя - його тоді називали розкольником, бо він силоміць переніс патріарший престол до Москви. Ось так, на крові наших православних священиків і на прокльонах вірян був заснований Московський патріархат. А в пророцтва якогось божевільного, зроблені за правління Сталіна у 1949 році, повірити можуть хіба що такі ж божевільні.

      Видалити
    5. Гріша23.12.15, 12:59

      Зліва від будівлі (Могилянки) розміщено графічне зображення авторського малюнку Григорія Сковороди до його творів (“Піфагоровий трикутник” у який Г.Сковорода вкладав глибокий символіко-філософський зміст) - з опису 500 гр-вої банкноти

      Видалити
    6. Анонім23.12.15, 22:26

      Це вже давно не є відкриттям, що автором відомого (з бакса) "всевидячого ока" є наш геніальний мислитель і гуманіст, "мандрівний філософ" Григорій Сковорода, українець, знайомством з яким пишалися вельможі багатьох країн.

      Видалити
  11. Анонім23.12.15, 11:52

    У нас спільна історія з Росією . Щодо мови , то вона розвивалася по-різному і наш діалект сучасний далекий від того який був тоді , це саме стосується і Росії . І взагалі , мова йшла про патріархат ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. теж анонім23.12.15, 13:08

      це точно, спільного з Росією тепер у нас багато, але спочатку все воно було тільки нашим...

      Видалити
    2. Анонім23.12.15, 13:34

      Але ж саме по мові можна судити про населення, яке проживало на цій території. І наша мова розвинулася з діалектів, якими говорило тут споконвіків місцеве населення. Російська ж мова розвинулася з діалектів тих словянських племен, які жили на території сучасної Росії. Спільною нашу історію зробила радянська ідеологія. Насправді ж Київська Русь - то держава, що спочатку складалася з словянських племен, які говорили давньоукраїнськими діалектами. Пізніше до неї було приєднане Новгородське, Псковське та інші князівства, до складу яких входили племена вятичів та інших племен, що розмовляли на той діалектами, які лягли в основу сучасної російської мови, а мова радимичів розвинулася в сучасну білоруську мову. Так що Київ ніколи не був колискою трьох народів, як писалося в радянських книжках з історії. І основним підтвердженням цього є існування української мови, яку в усі часи загарбники намагалися викреслити з ужитку, бо що б там не говорили, але в основу сучасної української мови лягли діалекти, на яких розмовляли наші далекі пращури ще в часи трипільської культури, а згодом і Київської Русі.
      А щодо патріархату, то вірменська, грузинська і навіть невеличка албанська церкви мають свій патріархат, а Україна, яка за територією і населенням значно перевищує ці держави, змушена молитися за здоровя Московського патріарха Кирила, який є духовним наставником Путіна. Прикро...

      Видалити
    3. Анонім23.12.15, 13:55

      А москалі звикли красти все у своїх сусідів, бо в їхніх жилах тече кров кочових азіатських народів, які здавна кочували теперішніми російськими землями. Московія ніколи не мала такої багатої історії, як у нас. Тому не знайшла нічого кращого, аніж зробити нашу історію частиною своєї. Так само і з релігією. Незважаючи на те, що патріарх знаходиться в Москві, на території нинішньої величезної Росії православних церковних приходів значно менше, ніж в Україні. Бо велика кількість населення Росії сповідують іслам, є баптисти, є старовіри, є велика кількість атеїстів. Тому Московська церква з усіх сил не хоче відпускати від себе наших вірян.

      Видалити
    4. Анонім23.12.15, 23:00

      Для особливо обізнаних запитання :де і коли виник давньоукраїнський діалект і взагалі коли з"явилась назва Україна ? Поглянь лодарю хоча б на письмо часів Київської Русі , та чого там , часів навіть Шевченка і побачиш що сучасний алфавіт значно відрізняється , до того ж , деякі букви часів Шевченка зустрічаються в російському алфавіті і відсутні в українському . Свої керівники значно страшніші від іноземних , за 20 років незалежності розікрали і розвалили більше ніж гітлерівці війною , ота ка то наша і правда і дійсність і хазяйновитість . А якщо у нас з Росією багато спільного в історії , то не слід цього цуратись ; біле білим називати , чорне - чорним .

      Видалити
    5. Анонім23.12.15, 23:08

      Мда . Ну й знатоки . Є 5 православних паріархій . 1)Константинопольська 2)Александрійська 3)Антиохійська 4)Єрусалимська 5)Московська . Все решта - митрополії . Самопроголошена українська патріархія невизнана ніким і , наскільки мені відомо , знаходиться під анафемою .

      Видалити
    6. анонім аноніму24.12.15, 01:16

      що тобі ще відомо, чмошнику? вже коли дорвався до інтернету, то роздивись там трохи по боках.
      ...Його Блаженство кир Володимир,архієрей Української православної церкви (Московського патріархату) Один з найвпливовіших архієреїв Російської православної церкви. З 1987 по 1996 роки був керівником справами Московської патріархії. У 1990 році зайняв друге місце на виборах патріарха Московського, поступившись Алексію ІІ; після його смерті, у 2009 році, мав великі шанси бути обраним патріархом, однак відмовився, заявивши, що хоче постати перед Богом 121-м митрополитом Київським, а не 16-м патріархом Московським...

      Видалити
    7. Анонім24.12.15, 09:48

      Для знатока з діалектів: на давньоукраїнських діалектах розмовляли, а не писали. Та й кирилиця, якою писалися церковні книги за часів Київської Русі, була більш болгарською, ніж українською чи російською, а тому кардинально відрізнялася від тодішньої розмовної мови,як наприклад та ж сама латинь у тодішній Європі (писали латиною всі, а народ розмовляв французькою, англійською, німецькою і т.д.). Яскравим прикладом того, що церковно-словянська мова була штучною, а не розмовною, є "Слово о полку Ігоревім", де зустрічається зовсім інша лексика, ніж у церковних книгах. Іще одним свідченням того, що українська розмовна мова розвивалася незалежно від писемної, яку нам насаджували загарбники й окупанти, є наші українські пісні. Деякі з них існують ще з часів язичництва (наприклад: веснянки, гаївки і т.д.). І там дійсно вживаються саме українські слова. Російська мова не має такої багатої скарбниці, як наша народна творчість. Росіяни можуть похизуватися хіба що письменством 19 століття, тоді як наші купальські, весільні та інші обрядові дійства й пісні беруть свій початок ще з часів зародження цивілізації на наших землях. А ще раджу поїхати в нашу поліську глибинку. Там ви почуєте діалекти, якими говорять уже впродовж багатьох століть нащадки древлян, і ці діалекти зовсім не мають нічого спільного з російською мовою.
      Щодо назви Україна: вона задокументована ще в Іпатіївському літописі в 1187р. Читайте справжню історію України, а не ту, що писалася в КДБ!!!!

      Видалити
    8. Анонім24.12.15, 11:20

      Опит України показав.Щоб розвалити свою країну,вороги непотрібні,достатньо своїх патріотів.

      Видалити
    9. Анонім24.12.15, 16:13

      Патріотів якраз у недостатньо, щоб зберегти країну, а перевертнів та манкуртів, які є пятою колоною кремля, розвелося дуже багато. Опит Донбаса показав: окупант прийшов туди, де була пята колона, тобто російськоязичне насєлєніє! Кумалися й браталися з Росією - тепер мають зруйновані хати і маргіналів зі зброєю при владі. За що боролися, на те й напоролися...

      Видалити
  12. Анонім24.12.15, 09:04

    Прозвучало офіційно з вуст Душка без Гнилориби: Поки я мер, ніколи не визнаю, що москальський партіархат є окупаційним "і я буду туди нести гроші Кирилу на підтримку велікої Росії, сепарів, що вбивають земляків". (дивно, адже міськара визнала Росію - країною агресором, слід нагадати, що це саме та країна, столицею якої є Москва, а їхній оцей ...хат хіба не з країни агресора? Свої висновки по цьому я зробив, звертаюсь до громади: прокоментуйте будь ласка хто як вважає?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.12.15, 19:01

      Він так не казав. Навіщо ви брешете? Він сказав, що не хоче визнавати її окупаційню і бути причетним до того, щоб давати визначення, яка церква є окупаційною, а яка ні.

      Видалити
    2. Анонім24.12.15, 19:17

      Не в Москві проблема, а в дурнях які розхитують ситуацію по різних поводах.Тобі, одному з другим, мало крові ти ще хочеш? Ти чому сам не пішов воювати? Зараз намагаєшся відбілитись?Не потрібні твої подачки дітям хлопців які воювали, вони хочуть тата дома бачити.Люди самі розберуться в яку церкву їм ходити.

      Видалити
  13. Анонім24.12.15, 13:50

    Душко не визнає церкву московського патріархату окупаційною. Чому?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.12.15, 19:16

      Не церкву треба міняти,а владу.Не батюшка вас ніщими робить.

      Видалити
    2. Анонім24.12.15, 21:22

      Причини визнавати, чи не визнавати у кожного свої, і не варто так ставити це питання в тому числі і меру, бо він один із нас. Так недалекий, так неотесаний, але це лише його справа в яку церкву ходити, або чи ходити туди взагалі. Пропоную закрити цю тему стосовно міського голови. А те, що він часом сам не розуміє що сказав, для більшості вже є звичним, тому робіть поправку "на вітер" і не шукайте тут зло...

      Видалити
  14. Анонім24.12.15, 22:39

    Анатолій Олександович мудрий керівник і хороша людина .Він не хоче допустити громадського протистояння,розбрату і хаосу в місті. Дай, Боже, йоиу здоров"я на многая літа, благополуччя його родині. Ось хто справжній патріот.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.12.15, 08:57

      Якби був мудрим, то взагалі не вступав би у словесні перепалки з крикунами, причому ще й на загал, як це сталося під час сесії районної ради. І дійсно мер на загал сказав, що він ніколи не визнає московську церкву окупаційною. І сказав це, як посадова особа, а не як звичайний громадянин, що є неприпустимим для чиновника, який одержує зарплату з УКРАЇНСЬКОГО бюджету. Краще б просто промовчав. Інколи мовчання - золото і прояв мудрості.

      Видалити
    2. Анонім25.12.15, 09:11

      Ніякий він не патріот, а просто дволикий чи навіть триликий Янус. Перший раз балотувався на мера від партії регіонів, цього року - уже від УКРОПу, хоча перед цим намагався протиснутися у ВО "Свобода" та ВО "Батьківщина". І це тільки по партійній лінії. А якщо зануритися в релігійні переконання, то там взагалі в душі хаос: то цілує ксьондза, то московського благочинного, то кланяється в ноги норвезьким протестантам. Це говорить про одне: у душі там - Сатана, а різні релігійні течії використовуються тільки для власної вигоди: норвежці дають благодійні продуктові набори, які можна роздати виборцям, ксьондз допоміг зробити карту поляка для дочки, разом з місцевою московською церквою відмили гроші при будівництві фонтана і входу до церкви. Як кажуть, світом правлять гроші.І до с...и комусь чиїсь переконання!

      Видалити
  15. Анонім24.12.15, 22:44

    Агресори- це горе-патріоти,які сіють ворожнечу серед людей і пишуть недостойні людини коментарі.Ворог-всередині вас сидить і вами ж керує.

    ВідповістиВидалити
  16. Анонім25.12.15, 10:25

    Правильно Толя себе веде. Завтра поверне на Москву то у нього лишиться великий шанс далі керувати. Москалів перший з хлібом зустрічати буде під Червоними Хатками.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.12.15, 17:02

      Не дарма від регіоналів йшов на мера. Наш кориш. Що КГБ не відпускає?

      Видалити
  17. Це ж треба таким дурнем бути. На кого він гавкнув, і найголовніше - про що мову завів. Треба йому тут ця окупація. Та у кожного зараз немає остаточної точки зору. Він визначив: поки я мер!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  18. Ой пацан ти Толя. Вельчинський хоть ходить до Романа в церкву та орінтується куди краще. І з тими хлопцями я бачу рішає, на рожон не преться і тихенько молиться своєму богу, і абсолютно не проти Геленка, і Ксьонзи йому друзі. Отак треба. То у кого перспектива? А ти влазь у перепалки, щоб вітром здуло. Духовник херовий.

    ВідповістиВидалити
  19. Як там справи - наш дорогий Мер - сепар. Кажуть, що з Колодянки громада дуже хоче під ваше крило. Там саме наступна церква вирвалась з під москальського іга та повернулась до Вкраїни. Приймете їх?

    ВідповістиВидалити
  20. Семен25.12.15, 23:13

    Напевно слід уникати в заголовка статей слів на кшталт "запалили", "вогні" і подібних, бо це якось збуджує надто емоційних коментаторів. Враження таке, що ту ялинку живцем спалили.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.12.15, 21:45

      Так її ж "запалили" "грамотні" спеціалісти й заступники мера, які ще в рішенні виконкому про підготовку до новорічних свят передбачили "запалювання" новорічної ялинки. Добре, що хоч не підпалювання...

      Видалити
  21. Анонім26.12.15, 19:13

    Наш мер гарний актор, режисер. Він за фахом, якщо не забули культпрацівник. В нашому містечку для виборців розробляє сценарії, для масовки бере тих хто не задає лишніх питань, а хто має свою точку зору, то їм з мером не по-дорозі. Можливо і цей сценарій набридне людям.

    ВідповістиВидалити