21 грудня 2015

Баранівська міськрада оголосила конкурс і шукає спеціаліста з інвестиційних питань


Баранівська міськрада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста з інвестиційних питань. Документи приймають до 19 січня 2016 року, а сам конкурс відбудеться 20 січня 2016 року.

Відповідне оголошення опубліковане на сайті міської ради.

«Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта у галузі знань «Економіка», «Облік та аудит», за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, володіння державною мовою, комп’ютерною технікою, стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування на посаді провідного спеціаліста не менше 3 років або стаж роботи у сфері бухгалтерського обліку не менше 6 років», – йдеться в оголошенні.

Документи приймають за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20. Останній термін подачі документів: 19 січня 2016 року (до 15:00). Конкурс відбудеться 20 січня 2016 року.

Нагадаємо, Баранівська міськрада оголосила конкурс на посаду спеціаліста-юрисконсульта.

14 коментарів:

  1. Анонім22.12.15, 11:48

    Цікаво, чому у вимогах до спеціаліста з інвестицій не зазначено вільне володіння хоча б однією іноземною мовою? Як відомо, це завжди одна з головних вимог при залученні іноземних інвестицій, оскільки проекти мають писатися іноземною мовою. Тому ця умова є головною в усіх місцевих радах, які займаються залученням зовнішніх інвестицій, і при цьому в тих радах не вимагається економічна чи якась інша вища освіта. Головне - повна вища освіта і вільне володіння іноземною мовою, яке підтверджується відповідними документами. Певно, ці конкурсні умови прописані під конкретного кандидата чи кандидатку. І для міської ради не потрібен фахівець, а потрібно тупо пристроїти кудись одну особу, яка дуже допомогла на місцевих виборах. А толку з цього спеціаліста буде ноль, як і інвестицій!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.12.15, 12:39

      Хоч і прикро, але дуже схоже на правду. У міській раді всі інвестиції (інвесторів) шукає сам міський голова. Він їх сам знаходить, сам веде перемовини і сам їх "заводить" їх у місто (наприклад НЕФКО). За великим рахунком, йому цей спеціаліст не дуже то і потрібен, але ж не пропадати штатній одиниці. Хоча, якби дісно людина знала мову та сама "вела" інвесторів, то той самий голова мав би час на інші, не менш корисні справи, адже їх, на мою думку, вистачає "вище криши".

      Видалити
    2. Анонім23.12.15, 07:14

      не переживайте, є google перекладач

      Видалити
    3. Анонім23.12.15, 09:38

      Він не допоможе, коли треба буде зустрітися чи поспілкуватися з потенційним інвестором по телефону. Та й цей перекладач абсолютно неточний, оскільки перекладає буквально. А розробляти інвестиційні документи, у тому числі англомовний інвестиційний паспорт, інвестиційні пропозиції і т.ін. потрібно грамотно. Хай наша міська влада повчиться у Житомирської, де інвестиційний відділ очолює хлопець, котрий вільно володіє англійською мовою і спокійно веде перемовини із шведськими та іншими іноземними компаніями. Але ж наша мерія не зацікавлена в інвестиціях, а для неї головне - віддячити особі за передвиборну роботу й махінації.

      Видалити
  2. Анонім22.12.15, 19:48

    НЕФКО?? Це що таке??

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.12.15, 23:51

      Північна Екологічна Фінансова Корпорація за кошти якої провели капітальний ремонт приміщення де дитсадок «Сонечко», Будинок творчості і школа мистецтв.

      Видалити
    2. Анонім23.12.15, 09:46

      Уточнюю: НЕФКО не дало місту безкоштовний грант, а позичило кошти, причому позичило в іноземній валюті, яка постійно зростає по відношенню до гривні. І віддавати міська рада ці кошти буде ще два роки і також в іноземній валюті. Так що позичили мільйон, а віддамо 2 мільйони. Це дійсно золота інвестиція нашого мера.

      Видалити
  3. Анонім22.12.15, 22:46

    Та ця посада вже давно зайнята головою міськоі виборчоі комісіі.Передвиборчі обіцянки мера потрібно виконувати і віддячити за проведену роботу ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.12.15, 12:26

      І могорич уже випито на кухні в міській раді. Так що 21 січня в міській раді зявиться черговий "кваліфікований" спеціаліст з інвестицій.

      Видалити
    2. Анонім23.12.15, 17:43

      До 19 січня ще далеко і вам ніто не заважає подати документи, пройти конкурс і довести, що ви і є той самий гідний і найкращий на цю посаду кандидат.

      Видалити
    3. Анонім24.12.15, 08:59

      Знаємо ми ваші конкурси. Потрібна кандидатка витягне потрібний білет і навіть, якщо трохи помилиться під час конкурсу, ручна комісія мера не зверне на це уваги. Потім все одно перепишуть і зроблять усе, як треба. Так що іншим кандидатам можна тільки поспівчувати. Бо мер мусить якось віддячити голові міськтервиборчкому за проведену на виборах "роботу".

      Видалити
  4. Посада відповідальна, може так статись, що за якийсь там "звітний період" жодного інвестора не буде знайдено...(!), тоді що...(?), може й зарплату за той таки період доведеться повертати громаді. Уявити страшно...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.12.15, 09:01

      Ніхто нічого повертати не буде. Там і зараз усі отримують премії не за роботу, а за поблажливе ставлення до мера. Хто більше пригнеться і більше разів скаже, що Толя молодець, той і матиме премію.

      Видалити
    2. Думка цікава про звітний період, а чому б і ні? Немає результату - немає зарплати, це ж громадські гроші, то й спитати громада може, хіба не так?

      Видалити