19 грудня 2015

Баранівських школярів возитимуть на новому шкільному автобусі


18 грудня голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський передав представникам відділу освіти Баранівської райдержадміністрації ключі від нового шкільного автобуса.

Про це повідомляє сайт Житомирської облдержадміністрації.

Також по одному новому шкільному автобусу отримали Бердичівський, Ємільчинський, Любарський, Народицький, Новоград-Волинський, Овруцький, Радомишльський, Червоноармійський, Черняхівський райони.

Як зазначено у повідомленні, за кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні з місцевими бюджетами області, а це відповідно 90% і 10%, закупили 20 автобусів. Половина з них вже прибули, ще 10 мають отримати до кінця наступного тижня.

Шкільні автобуси марки Еталон А0811ш придбали у Чернігівського автозаводу. Загальна пасажиромісткість одного – 27 місць, 24 сидінь для школярів, 3 для супроводжуючих осіб. Машини обладнані у відповідності до вимог, які висуваються для шкільних автобусів.


За словами начальника віддіу освіти Баранівської райдержадміністрації Сергія Ворощука, за яким саме маршрутом буде здійснюватися підвіз учнів новим автобусом ще не вирішили.

"Автобус дійсно гарний і великий, але у нього дуже низька посадка і він зможе їздити тільки по рівним, асфальтованим дорогам. Ми ще не вирішили на який маршрут його поставити, але, ймовірніше за все, він буде їздити по Баранівці. Також, як варіант, розглядаємо такі напрямки як Вірля, Климентіївка, Рогачів або Стара Гута, Марківка, Глибочок. У будь-якому випадку, рішення будемо приймати колегіально", - розповів Сергій Ворощук.

фото сайту Житомирської ОДА

4 коментарі:

  1. відділ освіти20.12.15, 08:19

    і що коли ворощук і вся підлабузьна братія по Баранівці з шариками на автобусі буде кататися... в попередньому пришесті ворощука таке шоу проводилося , може і тепер повторять...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. районо20.12.15, 20:59

      Обов'язково будемо! І не тільки з шаріками, а й з оркестром! Потім будемо ще бутилку шампанського розбивати "о борт корабля". Потім ще банкет буде з ікрою і лобстерами. Приходьте, не пожалкуєте!

      Видалити
    2. Анонім21.12.15, 10:22

      Що б там не було, але такого шоумена, як наш мер, не перевершить ніхто. Він засипле за міські гроші калюжу, а зробить з цього ціле піар-шоу: з великим інтервю, журналістами і т.д., а потім разом з своєю братією дружно "замочать" цю "визначну" для міста подію на кухні в міській раді. Так що по ікру та лобстерів районо може спуститися поверхом нижче. Питво й закуску в міську раду щодня носить малий Пулковський, бо дуже вже хоче очолити міську службу благоустрою.

      Видалити
  2. Анонім20.12.15, 17:56

    О давайте на Климентіївку,йому ще в перший день будуть лози

    ВідповістиВидалити