31 грудня 2015

Напередодні Нового року до працівників Баранівської міськради завітали казкові герої


30 грудня вихованці та керівники гуртків міського Будинку культури ім. Анатолія Пашкевича провели для працівників Баранівської міської ради та їхніх дітей новорічний ранок.

Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

"Святкове дійство «Казку в гості кличуть люди» зібрало працівників міськради та їхніх дітей навколо ялинки. Казкові герої гралися з дітками, проводили ігри, конкурси, водили хороводи. Вихованці та керівники гуртків міського Будинку культури ім. А. Пашкевича своїми акторськими вміннями та талантами подарували чудовий запальний настрій як дітлахам так і дорослим", - йдеться у повідомленні.




відео з соцмереж, фото сайту Баранівської міськради

19 коментарів:

  1. Анонім03.01.16, 00:23

    а чому вихованці та керівники будинку культури прийшли в міську раду, а не в садочок, наприклад? чи в міській раді найбільш обрані???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.01.16, 13:02

      Якщо туди пішли значить так потрібно було.

      Видалити
    2. Анонім03.01.16, 13:18

      Причому тут "обрані"?Ми хотіли подарувати хороший новорічний настрій для всіх дітей,незалежно від статусу їх батьків.І перед виступом в міській раді ми також показували точно таку саму сценку в лікарні.Також 1 січня ми вистуали в будинку культури,куди могли прийти всі бажаючі.

      Видалити
  2. Анонім03.01.16, 12:32

    У садочках зазвичай своя програма. А вихованці Будинку культури ходять у ті організації, які їх запрошують. Вони виступали зі своєю програмою у лікарні, міськраді та в Будинку культури.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.01.16, 22:42

      Дійсно, був присутнім на святі у садочку. Свято було організовано гарно завдяки працівникам. Щира їм подяка!!! Але читаючи цю новину, чесно кажучи дивуюсь, а що їм було варто того, щоб прийти ще й у садочок? Хоча б у одну з груп... Наймолодшим діткам це найбільше потрібно. Хіба ні?

      Видалити
    2. Анонім04.01.16, 09:14

      Ні стида, ні сорому! Як той Лукашенко, виставляють на показ своїх дітей. Помилуйтеся, мовляв, ось майбутні господарі міста!

      Видалити
    3. Анонім06.01.16, 19:25

      Шановний(на)! Ніхто не заперечував щодо того щоб піти в садочки і інші організації. Справа в тому, що, дитячі садочки вирішили робити все своїми силами, тому спирати провину на М.Б.К. як мінімум безглуздо.

      Видалити
  3. Анонім03.01.16, 13:44

    Шановний аноніме,дам відповідь на ваше запитання.Вихованці і керівники Будинку культури виступали не тільки в міській раді,а й в лікарні та й в самому Будинку культури!Всі намагалися подарувати новорічний настрій діткам,не дивлячить на соціальний статус їх батьків.І з вашого боку є негарно так говорити,адже ви не знаєте ,яких зусиль докладали організатори свят

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім03.01.16, 15:22

    Деякі "казкові герої" в тій раді і досі працюють

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім03.01.16, 18:24

    Та не звертайте уваги на придурків. Їх тут є кілька штук штатних ,щоб щось цінне і хороше зробить ума не вистачає ,то приходять сюди ,вибачте ,"виср...ись" на те що іншими зроблено.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.01.16, 08:49

      Як на мене, це дуже нескромно з боку міської ради викладати на офіційному сайті матеріали про "міні-корпоратив" для дітей працівників цієї ради. Якщо таке свято проводилося в БК для всіх дітей міста, то чому на сайті не висвітлено саме це свято? Чому не висвітлено також матеріали про новорічні ранки в дитсадочку? Мабуть тому, що для мера і його заступників цікавіше "засвітити" на офіційному сайті своїх чад, ніж дітей громадян міста.

      Видалити
    2. чому та чому...04.01.16, 21:07

      А як на мене, то дуже навіть логічно з боку міської ради розповісти на своєму сайті, про подію яка відбулась у своєму ж таки розташуванні. Назвіть вагому причину - чому ні?
      І, таки ж, не обмежуючись лише своїм святом - (цитата: "...Ось такі веселі новорічні ранки пройшли 30 грудня в міській раді та в районній лікарні. З нетерпінням чекаємо на дивовижну Новорічну казку 1 січня 2016 року о 13.30 год. в міському Будинку культури ім.А.Пашкевича....") міськрада розповіла і про інші.
      Що, аноніме, "не асилил" дочитати до кінця? Зауваж, будь-ласка, що стаття була опублікована 31-го грудня, за день до свята у Будинку культури. А вихідні - це не привілей окремих категорій, на них мають право всі. У т.ч. і органи місцевого самоврядування.
      І не треба тут "пересмикувати" стосовно "засвітити своїх чад а не громадян міста". Себто тут не громадяни, чи що? Як я розумію, у лікарні новорічний ранок робиться саме для дітей працівників лікарні, але ж не газового господарства, чи не так? А у соцзахисті - для дітей працівників саме соцзахисту. І так далі.
      Так що ж вам не до шмиги, аноніме? Не потрапили на новорічний ранок у клуб? Важко було на голову після новорічної ночі, щоб повести свою дитинку на свято, яке було відкрите для всіх? А тепер хтось вам щось винен? Жовч не дає спокою?
      До речі, та сама лікарня не у рамках компетенції міської ради, але про Новорічний ранок у лікарні щось ні на сайті районної ради, ні на сайті РДА анічогісінько не чути, як і взагалі ні про жодну з останніх подій у місті чи районі.
      А давайте про це поговоримо, га?

      Видалити
    3. Анонім04.01.16, 23:29

      Хоч я і не держслужбовець, але встромлю і свої 5 копійок. Про сайти. Стало цікаво. Передивився їх всі. До сайта райради найменше претензій. На сайті райради принаймі рішення сесій публікуються регулярно. А от сайт РДА пише, що має цілий відділ, який би мусив щодня по декілька публікацій робити. Натомість один раз на тиждень передруковують просто що-небудь з материнського сайту ОДА і один раз на місяць щось своє, зазвичай, як квіти до памяника покладають. На їх фоні сайт міськради дійсно виграє. АЛЕ! Те що міськрада публікує, то з цього тільки реготати лишається. Замість рішень сесій, виконкомів, розпоряджень, тарифів, проектів, кошторисів........ якась тільки маячня про памперси, слуховий апарат, прокладений кусок труби і фотографії як мер пританцьовує біля ялинки. Вцілому, всі три сайти ні про що.... Про витрачену годину для їх перегляду - жалкую.

      Видалити
  6. Анонім04.01.16, 23:10

    так не можна коментувати,подумайте люди перед тим,як щось писати,моя думка,що у Вас усіх виривається дурна, нікому непотрібна заздрість, а це дуже великий гріх,адже ми всі прості смертні...
    а свята були і в садочках,і в лікарні,і т.д. Мали б радіти за місто,а Ви берете і обсираєте його,вибачте заїло

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.01.16, 23:55

      Не переживайте так. Я бачу декілька озлоблених на мера осіб, які тут оце дописують всілякі дурниці. Навчіться не звертати на них уваги ось і все.

      Видалити
    2. Анонім05.01.16, 10:08

      Міський сайт - офіційний, і на ньому мають оприлюднюватися офіційні заходи, а не корпоративи! Через те лікарня й не оприлюднювала свій корпоратив для дітей на сайтах районної ради чи РДА. Ми якраз хочемо порадіти за дітей звичайних громадян міста. Це мер не хоче, щоб ми пораділи за них, бо не висвітлив жодного ранку в садочку та й навіть не був там під час новорічних свят, не привітав ні батьків, ні дітей. Зате гарненьно пританцьовував з дітьми своїх заступників біля ялинки! Та ще й виклав фото на офіційний сайт!

      Видалити
    3. Анонім05.01.16, 12:21

      Я думаю, що виклавши цю інформацію, міська рада хотіла подякувати вихованцям та керівникам Будинку культури за їхні старання та працю (прізвища учасників вказані), адже всі новорічні заходи, організовані ними, були вдалими.

      Видалити
    4. Анонім05.01.16, 13:24

      Подякувати треба було в замітці "Новорічні свята у місті", яка нещодавно зявилася на сайті міської ради. Якраз у ній про новорічні заходи в місті написано лише кілька речень, тоді як про корпоратив у міській раді - цілий текст. Крім того, подякувати за гарно організовані заходи треба було мабуть і директору МБК, і його творчому колективу, і хору "Прислуч", який відкривав цілу низку новорічних заходів. Напевно, повинні були б написати і про новорічні ранки в дитсадку та будинку творчості й подякувати дітям і вихователям, які брали в них участь... Якщо вже взялися дякувати, то не треба пропускати нікого, хто долучився до організації новорічних заходів у місті, або ж просто подякувати всім, не називаючи імен! А то дійсно вийшло так, що ті діти, які організували ранок для дітей працівників мерії, - молодці, а ті малята в садочку, які вчили вірщики, готували пісеньки й танці залишилися поза увагою. Що не говоріть, а такий підхід - несправедливий!

      Видалити
    5. Анонім05.01.16, 13:32

      Заздрість - справді один із смертних гріхів. Але більшого заздрісника, ніж наш мер, не знайдете ніде. Він заздрить навіть інвалідам за те, що в них є пільги. Не раз говорив, що гарно вони всі "пристроїлися"!!!!!

      Видалити