29 грудня 2015

Міська рада відзвітувала про придбаний слуховий апарат для жительки Баранівки


До Баранівської міської ради звернулась жителька мікрорайону Заріччя з проханням допомогти придбати їй слуховий апарат. 25 грудня міський голова Анатолій Душко вручив прилад жінці особисто.

Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

"До Баранівської міської ради звернулася Нікітчина Ганна Федорівна, яка проживає у мікрорайоні Заріччя, з проханням допомогти придбати їй слуховий апарат. І ось нещодавно потрібний пристрій було вручено жительці міста. Ганна Федорівна дуже зраділа такому подарунку, адже він значно покращить якість її життя", - йдеться у повідомленні.

фото сайту Баранівської міськради

11 коментарів:

  1. Анонім29.12.15, 12:16

    Ця новина гарна тільки для Ганни Федорівни та мера. А скільки ще людей з вадами слуху проживає в місті? Чи відома ця інформація для мера? І чи покращиться їхня якість життя найближчим часом? Мабуть, доцільніше не піаритися на одному слуховому апараті, а розробити міську програму соціального захисту людей з обмеженими фізичними можливостями і у межах фінансування цієї програми з міського бюджету покращити якість життя не одній людині, а багатьом?

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім29.12.15, 14:08

    Мер не може знати про всіх і про все! Він не ясновидець. А взагалі, хто стукає - тому і відчиняють. Мені радісно просто за Ганну Федорівну.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.12.15, 08:28

      А для чого в мера штат спеціалістів? Хай вивчають ситуацію в місті, склад його населення, потреби й запити людей і розробляють різні програми щодо покращення якості життя громадян. Звичайно, якщо меру немає більш чим зайнятися, то він вручає то окуляри, то презервативи, то один слуховий апарат...

      Видалити
  3. Анонім29.12.15, 20:01

    Ну не догодиш! Мовчки роблять - погано. Звітують за кожен крок - теж не подобається...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.12.15, 21:50

      Чому не подобається? Ще й як подобається! Дуже вам дякуємо, що почали нарешті звітувати про кожен крок. Правда ви зовсім не про те звітуєте, але з іншого боку про що звітувати, коли звітувати немає про що...

      Видалити
    2. Анонім30.12.15, 01:27

      Та мені нащо дякувати, звичайному жителю? Я тут до чого? Дякуйте мерії :)

      Видалити
  4. Олена29.12.15, 21:20

    Пропоную через кілька тижнів запитати у Ганни Федорівни скільки разів вона користувалась тим апаратом, якщо його купували без неї.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.12.15, 01:36

      Точно! Що за самодіяльність? Треба було прокатати її до Києва, чи куди там і прямо при ній купити. А то бач яке неподобство! А я вам навіть більше скажу - його ще й сконструювали і виготовили без неї. Зовсім з людьми не рахуються.

      Видалити
    2. Анонім30.12.15, 08:36

      Не треба так іронізувати. Слуховий апарат виготовляється й придбавається переважно за рецептом лікаря. Знаю, наприклад, що в Новоград-Волинському треба пройти обстеження в лора, а потім вже оформляється відповідне замовлення. Згадайте основний закон для всіх медпрацівників: "Не нашкодь!". Головне, щоб цей подарунок не нашкодив Ганні Федорівні. Дай Боже їй здоровя, а меру хоч трішечки здорового глузду!

      Видалити
  5. Анонім30.12.15, 13:46

    Заріччя-частина Баранівки,а не мікрорайон

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.12.15, 14:28

      Заріччя - це мікрорайон, який є частиною Баранівки.

      Видалити