30 грудня 2015

У Баранівці вісім учасників АТО поставили на першочерговий квартирний облік


У Баранівці вісім учасників бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції поставили на першочерговий квартирний облік, а члена сім'ї загиблого в АТО військового - на позачерговий.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на засіданні, яке відбулося 23 грудня

"Поставити на першочерговий квартирний облік, як учасника бойових дій в зоні АТО: Василя Вахарчука, Олександра Мельника, Ігоря Савенка, Сергія Пилипчука, Олександра Багінського, Валентина Остапчука, Сергія Ніколайчука, Сергія Чубара та на позачерговий квартирний облік Аркадія Гасюка, як члена сім'ї загиблого в АТО військового", - йдеться у рішенні.

Крім того, члени виконкому прийняли рішення надати пільгу щодо плати за харчування дітей у дошкільному навчальному закладі "Сонечко" шляхом зменшення на 50% її розміру для батьків, які мають посвідчення учасників антитерористичної операції та на 100% для сімей військовослужбовців, на час перебування їх в зоні АТО або загиблих під час проведення АТО.


Нагадаємо, у Баранівському районі сім'ям учасників АТО надали понад 420 тис. грн допомоги.

5 коментарів:

  1. Анонім30.12.15, 14:45

    Зорієнтувались.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.12.15, 15:46

      А про сім'ю Сафіна згадати ніяк???дружина загиблого з дітьми живе з батьками покійного чоловіка!!! по суті у чужих людей.

      Видалити
    2. Анонім30.12.15, 17:01

      Можу помилятися, але родині Сафіна здається мають купити квартиру по обласній програмі закупівлі житла для учасників АТО та членів їх сімей. Ще новина колись на цьому сайті була така, що 1 квартиру куплять у Баранівці для учасників АТО.

      Видалити