26 грудня 2015

Міський голова Баранівки поїхав у Київ за окулярами, а привіз книги


Міський голова Баранівки Анатолій Душко поїхав в один із благодійних фондів Києва, щоб отримати допомогу у вигляді медичних окулярів, а привіз 260 книг для шкільних та міської бібліотек.

Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

"Днями міський голова здійснив візит у один із благодійних фондів м. Києва. Головною метою візиту було звернення Баранівської міської ради про надання допомоги у вигляді медичних окулярів. Також було передано клопотання до Мінсоцполітики щодо сприяння в отриманні цієї благодійної допомоги громадою міста. Міський голова повернувся не з порожніми руками. Найближчим часом у Баранівські шкільні та міську бібліотеки буде передано 260 екземплярів книг для поповнення книжкових фондів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначено у повідомленні, на минулому тижні міський голова також їздив до цього ж благодійного фонду та привіз з Києва памперси для дорослих і презервативи.

"На минулому тижні Анатолій Олександрович після відвідин цього ж фонду приїхав у місто з допомогою у вигляді памперсів для дорослих, а у кімнату Червоного Хреста, що недавно відкрилася у мікрорайоні Заріччя, було передано контрацептиви", - повідомляє мерія.

17 коментарів:

  1. пенсіонер27.12.15, 14:54

    Як же тепер читати ті книжки без окулярів?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.12.15, 09:23

      Ну, якщо мер приїхав у місто "з допомогою памперсів", то чого ж іще можна від нього вимагати????

      Видалити
  2. Анонім28.12.15, 10:02

    Душко молодець! Хозяйственний, все в дом, все в громаду. Правильно Анатолій Олександрович, бери що дають і тікай, а ми вже знайдемо куди його використати.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім28.12.15, 12:57

    Що за сарказм ? Багатьом людям і памперси потрібні,так що дають благодійно те і взяв А.Олександрович,дякуємо йому він турбується про людей

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім28.12.15, 13:27

    Слухайте, це таке треба зробити умне лице, коли памперс давить. Співчуваємо.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.12.15, 16:46

      Собі поспівчувай. Зробила людина добре діло, то подякуй і не тринди.

      Видалити
    2. Анонім28.12.15, 19:13

      Яке добре діло? Дороги зробив, міст звів? Він привіз презервативи в медпункт, а піару ніби ринок в центрі збудував.

      Видалити
    3. Анонім29.12.15, 10:04

      Скажіть хто-небудь меру, що в Заріччі медпункт, а не бордель і медсестра там приймає хворих, а не клієнтів. Тому туди краще все ж таки ліки привозити.

      Видалити
    4. Анонім29.12.15, 12:56

      А контрацептиви хай краще візьме собі та дасть окремим працівникам мерії. А то ще можуть підхопити якусь екзотичну хворобу після поїздок закордон...

      Видалити
    5. Анонім30.12.15, 09:48

      Доречі, а їх там дають всім бажаючим чи як? Може по прописці чи не більше упаковки в одні руки, які умови? Ну і саме головне, їх там дійсно дають чи може (не здивуюсь) продають?

      Видалити
  5. Анонім28.12.15, 17:28

    Перестаньте використовувати анонімність для зведення особистих рахунків. Щоб він не привіз, то привіз же, не собі вкрав. Хіба це погано?

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім28.12.15, 19:11

    Зараз і презервативи - задоволення не дешеве. А про памперси й говорити не хочеться. Звичайно, коли купуєш одного на рік - то можна тут і повипинатись. А хворим, кому терба регулярно, на місяць у півтисячі гривень аби вмістився, так що дуже правильно вище хтось написав: ПОДЯКУЙ І НЕ ТРИНДИ. І проси Бога щоб тобі не знадобились.

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім28.12.15, 21:57

    Писаки скільки ви вже будете хаяти ,а самі що привезли ? яка від вас користь за ці п,ять років, покажи один з другим, ото вже і люди.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.12.15, 09:52

      Да діло навіть не в тому, що там мер привіз. Просто той, хто висвітлював цю інформацію на сайті міськради, "умудрився" викласти текст таким чином, що вийшло, нібито мер приїхав з допомогою памперсів, а без них і не доїхав би... Для вдячних громадян: памперсами й презервативами займаються сотні благодійних організацій і при цьому не вважають це якимось досягненням, а повсякденною роботою. Як на мене, хай памперсами займаються Червоний Хрест, рада ветеранів, різні благодійні організації, а мер все таки має займатися дорогами, садочком та іншими важливими справами. Якщо знайшов благодійний фонд - це добре, але хай той фонд дає благодійну допомогу в той же Червоний Хрест наприклад. Працівники цієї установи рознесуть її всім потребуючим не гірше, ніж працівники мерії. Тим більше, що мерія співпрацює з організацією Червоного Хреста. Кожен повинен займатися своєю справою і тоді буде порядок!!!!

      Видалити
    2. Анонім29.12.15, 19:33

      "вийшло, нібито мер приїхав з допомогою памперсів, а без них і не доїхав би..."
      Шкода, все таки, що окулярів не привіз. Декому з тутешніх дописувачів точно не завадили б :). Бо ніяк не можуть прочитати до ладу - що саме написано на сайті міської ради. Чи може занадто бурхлива уява перешкоджає ;). А написано там цілком чітко: "з допомогою У ВИГЛЯДІ памперсів для дорослих..." Мабуть треба підказати Душку щоб статті на сайті писали крупнішим шрифтом, поки окуляри не підвезуть :)))

      Видалити
    3. Анонім30.12.15, 08:51

      О, то це ж звучить іще смішніше, бо без допомоги у вигляді памперсів для дорослих дійсно не доїхав би. Дитячі памперси точно не підійшли б! Замість того, щоб тут приписувати комусь бурхливу уяву краще навчіться точніше викладати свої думки. Хіба не можна було написати просто й прямо, що мер привіз благодійну допомогу у вигляді памперсів? Тоді не було б двозначного трактування цього тексту.

      Видалити
    4. Анонім30.12.15, 08:55

      Знаєте, не треба шукати благодійні фонди й просити подачки для своїх громадян, щоб потім таким способом мати підтримку на виборах. Потрібно так організувати роботу, щоб громадяни міста не потребували ніяких подачок! Ось це мабуть і є головним завданням будь-якої влади. Не те місто нещасне, куди не везуть гуманітарки, а те, яке ПОТРЕБУЄ гуманітарної допомоги!!!!!!

      Видалити