15 грудня 2015

Прокурор Баранівського району очолив Новоград-Волинську місцеву прокуратуру


Генеральний прокурор України призначив нового керівника Новоград-Волинської місцевої прокуратури. Ним стала – Галина Пилипчук, яка до призначення працювала на посаді прокурора Баранівського району.

Про це повідомляє сайт прокуратури Житомирської області.

Відповідно до Закону України «Про прокуратуру» з 15 грудня у Житомирській області розпочали діяльність 5 новостворених місцевих прокуратур на базі 23, які діяли раніше.

Генеральним прокурором України, за результатами відкритого конкурсу призначено керівників місцевих прокуратур, зокрема:

  • Бердичівської місцевої прокуратури – Попова Ігоря Володимировича,
  • Житомирської місцевої прокуратури – Грабовича Андрія Богдановича,
  • Коростишівської місцевої прокуратури – Зубака Сергія Олександровича,
  • Новоград-Волинської місцевої прокуратури – Пилипчук Галину Володимирівну,
  • Коростенської місцевої прокуратури – Островського Івана Миколайовича.

Відповідно до вимог чинного законодавства, територіальна юрисдикція місцевих прокуратур розповсюджується наступним чином:

  • Бердичівська місцева прокуратура:  Андрушівський район, місто Бердичів, Бердичівський район, Любарський район, Ружинський район, Чуднівський район.
  • Житомирська місцева прокуратура: місто Житомир, Житомирський район.
  • Коростенська місцева прокуратура: місто Коростень, Коростенський район, Лугинський район, Народицький район, Овруцький район, Олевський район.
  • Коростишівська місцева прокуратура: Брусилівський район, Володарсько-Волинський район, Коростишівський район, Малинський район, Радомишльський район, Попільнянський район, Черняхівський район.
  • Новоград-Волинська місцева прокуратура: Баранівський район, Романівський район, Ємільчинський район, місто Новоград-Волинський, Новоград-Волинський район, Червоноармійський район.

«Додатково повідомляємо, що особистий прийом громадян здійснюватимуть керівники новостворених місцевих прокуратур. Однак для того, аби подати звернення, заяву, скаргу тощо до органів прокуратури, громадяни можуть звертатися до представництв названих прокуратур, які діятимуть у кожному районному центрі, місті на базі раніше існуючих районних та міжрайонних прокуратур», - інформує обласна прокуратура.

Нагадаємо, про реформування органів прокуратури і створення місцевих прокуратур у Житомирській області під час брифінгу 11 грудня розповідав начальник відділу роботи з кадрами прокуратури Житомирської області Олександр Башинський.

38 коментарів:

  1. Оксана..15.12.15, 22:01

    Галина Володимирівна, дійсно, професіонал та щира й хороша людина по життю.Успіху -на цій нелегкій стезі!

    ВідповістиВидалити
  2. Тарас15.12.15, 22:33

    Вітаємо. Дуже приємно усвідомлювати, що в державі все ж таки щось змінюється на краще, можливо, не так скоро як би нам хотілось, та все ж! Успіхів землячці!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім16.12.15, 02:26

    Успіхів Галино Володимирівно))

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім16.12.15, 10:54

    І що у вас змінюється на краще?? Ви в якій країні живете??
    З 180 прокурорів, які були призначені Шокіним - ЖОДНОЇ нової людини!!!!! Всі призначені або були прокурорами, або заступниками прокурора і працювали за часів Януковича!!!!!
    І що змінилось?? Після проходження псевдо конкурсу вони стали всі кристально чисті і чесні??? Ви справді в це вірите???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.12.15, 12:11

      Ми не знаємо, як там решта 179 прокурорів, а наш 1 - всім прокурорам прокурор.

      Видалити
    2. Анонім17.12.15, 16:24

      А Ви що ніде не працювали при Януковичі? Якщо працювали - негідник, якщо ні - тунеядець ! Давайте Вас за це розстріляємо..) Людиною можна залишатися завжди (незалежно від влади, форм правління і т.д.)! Володимирівна - професіонал у своїй справі! А Ваш критерій оцінки - працювала при Януковичі чи ні... Що тут скажеш -заздрівники!!! Шкода Вас)

      Видалити
  5. Анонім16.12.15, 12:39

    аноніму 16.12.10:54 - Ми живемо в чудовій країні в якій живуть прекрасні люди. У нас не всі керівники погані, є порядні і чесні люди. В їх число входить і Галина Володимирівна! Чи хтось може назвати хоч один негативний факт із її біографії?Вона дійсно заслужила цю посаду! А з такими песимістами як Ви, шановний(на), ми дійсно мало що змінимо на краще.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.12.15, 14:19

      Аноніму 12:39 підтримую кожне ваше слово,а Володимирівні мудрості і терпіння бажаю.

      Видалити
    2. Анонім17.12.15, 23:34

      От ви смішні!Під час останніх місцевих виборів на цьому блозі всі писали про корупцію та інші злочини, як діючого мера, так і його головного опонента. Весь район в курсі "сірих" і не тільки схем цих кандидатів.
      Питання до Вас, шановні підлабузники - Де, хоч якісь, дії з боку прокуратури? Де представництво інтересів держави, громадянина? Де хоч одна гучна справа доведена до кінці?

      Видалити
  6. Анонім16.12.15, 13:44

    Ну все, все вговорили! Ставимо її пам'ятник - це ж свята людина! І як тільки така чесна та порядна змогла раніше працювати в нашій наскрізь корумпованій прокуратурі!
    Дивно... а хто на фотці їй крила і німб замалював? Ну нащо ви так? Нехай були б, нехай всі бачать цю святу особу!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.12.15, 16:48

      Німб лежить на поличці разом із наказом про призначення, а крил за спиною не видно, бо такий ракурс фото.

      Видалити
    2. Анонім17.12.15, 16:33

      Все є - і німб, і крила, але таким примітивним коментаторам їх не роздивитися...А пам’ятник ми тобі поставимо, якщо досягнеш подібних висот!

      Видалити
  7. Галина Я16.12.15, 20:43

    Галину Володимирівну щиро вітаю з призначенням,бажаю успіхів,усвідомлюю що вона сестеми не змінить,але горда що наша землячка така гарна і щира займає таку посаду,ще раз бажаю успіхів.

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім17.12.15, 20:36

    Купка несвідомих "підтримувачів"! Вбачаю лише один варіанти такого "одобрямсу" з вашого боку:
    Дана особа "допомогала" вам у ваших брудних справах, можливо й не раз!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.12.15, 08:58

      Я один із несвідомих "підтримувачів" , правда ще не коментував тут , працюю простим робочим на лісопромисловому комплексі . Якщо ти правильний у всьому то йди і покажи як треба працювати власним прикладом , а якщо кишка тонка , то закрий рота , бо смердить з нього .

      Видалити
    2. Анонім18.12.15, 15:06

      Знаємо ми таких "робочих на лісопромисловому комплексі"! Вже скоро лісу в районі не буде нормального від вашої наполегливої роботи. одні саджанці та кущі залишаться!
      Але нічого, ріжте, пиляйте, вирубуйте.... вам та вашому "хазяїну" - головному ЛМГвцю гроші важливіше! Грець з тим лісом і не біда, що тут ваші діти чи онуки живать!

      Видалити
    3. задовбаний вами керовніки ваш лісник18.12.15, 18:47

      нащот лісу, його крадуть всі , від холодильника до найменшого лісника, та щей підприємці хреновії, а різні мірошники всім кажуть , не працюйте з краденим лісом, а сам краде,і німчик краде ,і бам краде ,юрчики хренові крадуть, а простим дядькам кажуть не крадіть, бо нам буде мало ,бандити й.б вашу мідь...хай мірошник і вся лісна братія з іншими деревообробними пациками вийде на площу і скаже чесно, що вони не крадуть ліс ,при всьому чесному людові, і всі перестануть красти, а якщо не вийдуть то не хрін пи..ти всі хочуть і їсти і жити.

      Видалити
    4. Анонім18.12.15, 20:51

      да, чогось лісхозовську чорну бухгалтерію ніхто не перевіряв, а от кражу головного розслідують,аж димить, мабуть "вознаграждЄніє" світить

      Видалити
    5. Анонім18.12.15, 21:10

      Як же у вас так виходить, що всі крадуть, всі про це знають, а "свята непорочна" прокурорша нічого не робить! Чи не така вона насправді "біла та пухнаста", якою її тут "малюють"?

      Видалити
  9. Пані Галю , Баранівка з Вами . Я радий за Вас . А хто проти , нехай завидують . Іще пам"ятайте , цінять посадовців не "як прийшов" а,"як пішов" . Гарної і плідної праці , щоб нам не було за Вас соромно .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.12.15, 14:46

      Баранівка дійсно з вами, на відміну від мерії, яка тут займається чорним піаром. Бажаю пані Галині успіхів, а всім заздрісникам луснути від заздрощів!

      Видалити
  10. Анонім19.12.15, 21:11

    {link removed}
    .....
    Странным является то, что не был установлен проходной барьер, видимо кто-то был не уверен в способностях «нужного» претендента. Хотя такой барьер, даже установленный на уровне 50% от максимального балла, мог бы отсеять неквалифицированных кандидатов и увеличить качество кадрового состава местных прокуратур.

    Собеседование оказалось тем инструментом, который позволил отсеять неугодных и четко расставить нужных кандидатов на «правильные» места, так сказать, согласно купленным билетам. Достаточно часто по результатам собеседования рекомендации получали устоявшиеся дуэты нынешних руководителей и их замов.

    Житомирская область
    ......
    Руководителем Новоград-Волынской местной прокуратуры назначена прокурор Барановского района Галина Пилипчук. Она была 2-й до собеседования (89/40/129).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.12.15, 10:35

      Так ви заперечуєте самі ж собі. Наша Галина, за вашими ж словами, була 2-ю в області до співбесіди. То ж цілком заслужено посіла свою посаду. Ми всі добре знаємо, що по компетентності і юридичній грамотності в районі немає жодного юриста, який міг би хоча б дорівнятися до нашого прокурора. Вона була й завжди буде потрібним кандидатом, хто б не керував країною, бо має відповідні досвід і знання, а головне - аполітична! І подолає будь-які прохідні барєри, якщо такі будуть встановлюватися.

      Видалити
    2. Анонім21.12.15, 18:17

      А прокурори в нас для галочки? Чого було б не взяти за одне місце головних корупціонерів Баранівки, кишка тонка чи гарний прокурор-це той,що тихенько сидить?

      Видалити
    3. Анонім21.12.15, 21:40

      Так отож, була другою!!!!!! А хто був першим? Чому після співбесіди стала першою?
      Шкода адмін видалив посилання на статтю про ці "конкурси"! Але якщо би ви уважно прочитали витяги з неї, то зрозуміли, що саме співбесіда була інструментом для просування на посаду потрібного претендента (і чомусь жодний з 1-го місця до співбесіди не пройшов далі)!

      Видалити
    4. Анонім21.12.15, 21:42

      Нарешті! Люди почали ставити правильні запитання, а не співати тут дифірамби "найкращому прокурору країни"

      Видалити
  11. Анонім21.12.15, 18:57

    От і подивимось як вона розбереться зі стріляниною що була серед білого дня на базарі

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.12.15, 19:32

      усё замяли,ходите стреляйте дальше

      Видалити
    2. Анонім21.12.15, 21:49

      Ще одне правильне, розумне і що найголовніше актуальне запитання! Скільки ще можна цю бидлоту, мерзоту, яка уявила себе "пупом світу" вигороджувати??? Пора за грати!!!!!!!!!!!

      Видалити
  12. Анонім25.12.15, 15:44

    Вы меня простите, конечно, но я не удержалась. Что же вы злые такие.. Я, конечно, понимаю - люди злы ровно в той мере, в которой несчастны. Но внешне выглядит и вовсе критично. Все воры, все злодеи, один я недооценённый светом. Обратите внимание, что люди интеллигентные и адекватные просто перестают спорить в какой то момент, потому что против этого потока сложно идти, не запачкавшись.
    А вы и рады, тут же считаете себя правым и дальше клубитесь как ламинарное течение в канализации.
    Украинцы, родные мои, что с вами?
    Наталия.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.12.15, 21:24

      Наталия, вы неправы! Есть абсолютно прозрачная, понятная ситуация с абсолютно непрозрачным, непонятным отбором новых прокуроров! Вот Вы как думаете, почему после собеседования (последний этап конкурсного отбора) прошли кандидаты, которые набрали меньше балов, в том числе и по знанию законов!!! или прокурору отличное знание законов необязательно !???? Решать вам!
      Я не имею отношения к прокуратуре чему безумно рад и счастлив.

      Видалити
    2. Марко25.12.15, 22:34

      А що з нами? З нами все гаразд. Тут якийсь клоун не дуже втішений призначенням нового прокурора, тому злобно топче клаву, але це не є підставою для істерики... Це ж сайт для дорослих...

      Видалити
    3. Марко28.12.15, 00:35

      О, мало не забув, для сантехніків бурковських не зайвим буде нагадати, що течія з ознаками збурення ("...клубитесь...") буде вже не ламінарною, а торбулентною, мабуть, від повноти почуттів перепутали, буває. Не панікуйте, все буде добре...

      Видалити
    4. Анонім28.12.15, 14:59

      Цирк поїхав, а клоун Марко залишився.

      Видалити
    5. Марко28.12.15, 23:33

      Ой, ну звичайно ж, що "тУрбулентною", перепрошую...

      Видалити
  13. Анонім26.12.15, 12:46

    Марко! Через таких клоунів, як ви такі клоуни, як Шокін досі не розслідують злочини попередньої влади! Через таких клоунів, як ви в цій країні за 25 років нічого не змінилося - ті, що крали мільйони, привласнювали підприємства за копійки, вбивали і т.д. і далі роблять все це безкарно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.12.15, 07:47

      так точно, і у нас ні за розповсюдження наркоти, ні за розкрадання лісів, бюджетних коштів, за ці роки нікого не посадили, так що наша прокурорша хороша, тільки питання "Для кого?"

      Видалити