06 грудня 2015

«Кіборги» 90-го батальйону вклонилися пам'яті бойового побратима з Баранівки


6 грудня бійці 3-ї роти 90-го окремого аеромобільного батальйону 81-ї десантно-штурмової бригади приїхали у Баранівку, щоб пом'янути свого бойового побратима, нашого земляка Віталя Гасюка.

Слова вдячності батькам та дружині героя висловили: командир 3-ї роти 90-го окремого аеромобільного батальйону Олег Лосінський, його заступник Олег Нагорний та голова громадської організації «Матері миру» Віра Швед.

Зараз усі хлопці вже демобілізувалися із лав Збройних Сил України і проживають у різних куточках України – в Києві, Житомирі, Вінниці. Однак, за їх словами, залишаються вірними бойовому братерству та готові у разі потреби знову стати на захист Вітчизни.



Нагадаємо, Віталій Гасюк загинув 20 січня 2015 року під час операції по евакуації з Донецького аеропорту поранених побратимів, 6 грудня йому мало б виповнитись 32 роки.

1 коментар:

  1. Анонім09.12.15, 21:07

    Хлопці молодці!!!! Знайшли час і кошти, щоб у своє свято прибути з різних куточків України і віддати честь побратиму, а ось місцевої влади щось не видно... :( Напевно ретельно готувалися до святкової сесії, адже День місцевого самоврядування набагато більше свято, ніж День Збройних Сил України... Прикро...

    ВідповістиВидалити