05 грудня 2015

Міськвиконком виділив жителям Баранівки 11,5 тис. грн грошової допомоги


Виконавчий комітет Баранівської міської ради виділив 11,5 тис. грн для надання одноразової грошової допомоги жителям міста на лікування та покращення матеріально-побутових умов проживання.

За відповідне рішення проголосували члени виконкому Баранівської міськради на засіданні, яке відбулося 26 листопада.

"Виділити із загального фонду міського бюджету кошти в сумі 11500 грн для надання одноразової грошової допомоги жителям м.Баранівка на лікування та покращення матеріально-побутових умов", - йдеться у рішенні міськвиконкому від 26 листопада.

Нагадаємо, на підготовку та проведення новорічних свят виконком виділив 41,5 тис. грн.

13 коментарів:

  1. Тетяна06.12.15, 20:46

    А де конкретні імена,досить людям лапшу вішати

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.12.15, 23:58

      За іменами звертайтесь у міську раду.

      Видалити
    2. Анонім07.12.15, 09:51

      Де це можна подивитись на сайті М.ради
      чи ще досі сайт висить?

      Видалити
    3. Анонім07.12.15, 10:46

      Ні на сайті міськради, ні на інших сайтах прізвищ людей, які отримують гроші ви не побачите. Це заборонено законтм. Звертайтесь у міськраду персонально.

      Видалити
    4. Анонім07.12.15, 16:40

      Яким законом? Душковим? Може, й декларацію мера та його заступників не можна оприлюднювати? Схаменіться вже нарешті! Законодавство забороняє тільки публікувати персональні дані про людей, тобто їхні повні адреси, паспортні дані тощо. А прізвища, імена та по батькові оприлюднювати не заборонено. Навпаки законодавство про публічну інформацію вимагає від органів місцевого самоврядування та виконавчої влади оприлюднювати прийняті рішення чи розпорядження. Працюйте гласно, як того вимагає закон про місцеве самоврядування, висвітлюйте всі прийняті рішення на сайті міської ради. Він створений саме для цього, а не для піар-акцій мера!!! Громада має знати, куди витрачаються громадські гроші!!!!!

      Видалити
    5. Павло07.12.15, 19:52

      Встромлю і свої 5 копійок))) Я людина проста і не знаю що можна, а що не можна, але навіть я розумію, що якщо міська рада не оприлюднює навіть рішення сесій, то про які списки прізвищ можна говорити)))))

      Видалити
  2. Анонім06.12.15, 20:57

    Вражаюче співвідношення

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім07.12.15, 12:06

    більше половини пішло "наближеним" та "бідним" підприємцям міста... самим нужденним...

    ВідповістиВидалити
  4. Пісьменний08.12.15, 11:02

    І тут необхідно до радикальних мір. Що хіба не доходить, що буде все переглянуто. Красніти не будете? Ну серед тих нужденних 20% хто сам може виділяти, і не з кишені, а з рахунку в банку іншим справді нужденним. Здогадались за кого мова?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.12.15, 10:12

      На жаль, під час сесії міської ради радикальні міри не були такими радикальними, у результаті чого заступник голови одержав премію 4000гривень (і це тільки премія!). 14 депутатів міської ради "повелися" на слова мера і проголосували "за". Мабуть, треба ті нібито куплені за премію шини запалити біля мерії...

      Видалити
    2. Заступник10.12.15, 21:11

      Взагалі, "аноніму" (порожньому місцю), не відповідаю, але хоча б май якусь крихту сміливості в очі поговорити, "герой клавіатури".

      Видалити
    3. То це ж із радикалів хтось і пише, хіба не видно. Дивує інше, хоч і знають, що це не премія, а скоріше відшкодування і все одно пишуть. Навіщо? Знаєте якийсь інший шлях для вирішення таких питаннь - підкажіть. А просто ляпнути на загал і тішитися це, як мінімум, нерозумно.

      Видалити
    4. Анонім11.12.15, 13:01

      Ляпають на загал мер, заступник і Саша, ще й вішають усім лапшу на вуха. Законний і легальний шлях придбати шини - взяти рахунок у магазині, укласти договір, а затим по накладній забрати шини. Ще один шлях - узяти кошти під звіт на відповідні цілі. Так роблять усі установи. Але ж для мерії в нас закони неписані. Тому мер дав заму премію, за яку ніхто нікому ніколи не відзвітує. Якби шини були куплені по накладній, їх би поставили на баланс. А так - у людини премія, і вона її потратить, як забажає. Більше того, у майбутньому такий розмір заробітної плати вплине й на розмір відпускних та матеріальної допомоги для того ж таки заступника. І все це кошти бюджету, тобто громади. А ви, депутати міської ради, й далі їжте лапшу, яку постачає вам мер і молода команда, та й далі голосуйте за нечувані премії заступникам і посадовим особам міської ради, заодно й преміюйте далі заступника директора МБК, яка ні разу не була в МБК, бо глядить свого синочка в міській раді.

      Видалити