09 грудня 2015

Баранівська міськрада готова заплатити 500 грн за найкращу новорічну іграшку


Баранівська міська рада оголосила міський новорічний конкурс «Найкраща ялинкова іграшка» і обіцяє нагородити переможців преміями в розмірі 500, 300 і 200 грн за I, II та III місця відповідно.

Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

Взяти участь у конкурсі запрошують вихованців гуртків та учні шкіл Баранівки віком від 5 до 17 років, які мають подати на конкурс іграшку висотою приблизно 50 см та шириною приблизно 30 см, бажано на мотузці або гачку, щоб її можна було повісити на ялинку.

Роботи оцінюватимуться за такими критеріями: оригінальність стилю, досконалість форми, неординарність творчої думки, новаторство.

Склад журі міського  конкурсу «Найкраща ялинкова іграшка»:

Андрій Савчук - заступник міського голови, голова журі
Юрій Оханський - секретар міської ради, заступник голови журі
Оксана Загорська - заступник  міського голови-керуючий справами, секретар конкурсу
Наталія Свінціцька - керівник групи міського Будинку дитячої творчості, член журі
Юлія Дем’яненко - керівник гуртка Будинку культури імені А. Пашкевича, член журі

Іграшки для участі у конкурсі приймаються до 17 грудня виконкомом Баранівської міської ради за адресою: вул. Соборна, 20 (2-й поверх).

Визначення переможця конкурсу відбудеться 18 грудня. Переможець конкурсу нагороджується премією в розмірі 500 грн, за друге місце - 300 грн, за третє - 200 грн.

Також переможець конкурсу отримає право власноруч прикрасити новорічну ялинку своєю іграшкою під час урочистого відкриття головоної новорічної ялинки міста 18 грудня.

Фінансове забезпечення підготовки та проведення конкурсу здійснюватиметься за рахунок коштів міського бюджету, передбачених на новорічні та різдвяні свята.

2 коментарі:

  1. Анонім10.12.15, 10:37

    Ідея гарна. Але премії зависокі як для однієї новорічної іграшки. Для прикладу: візьме участь 20 дітей, а тільки троє "обраних" (і це мабуть родичі посадових осіб міської ради) одержать премії. Було б доцільніше зменшити три головних премії (зробити їх хоча б по 200грн., 150грн., 100грн. відповідно), а в межах призового фонду відзначити всіх учасників конкурсу, або ж зробити не три головних призи, а ряд номінацій: "Найкращий дизайн", "Найоригінальніша ідея", "Неординарний підхід" та інші. Тоді б і дітки були задоволені, і ялинка виблискувала б новенькими іграшками. А так троє будуть задоволені, а всі інші учасники (а це ж діти!)виготовлять іграшки, а спіймають облизня! Так не можна чинити з дітьми. Дитячий конкурс має передбачати хай маленьку, але винагороду для всіх його учасників. Звичайно, для переможців вона має бути більшою, але також у розумних межах.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.12.15, 11:41

      Слушне зауваження. Тільки не визначати відразу суми, а розподілити призовий фонд в кінці, пропорційно кількості учасників. Тобто якшо їх наприклад 10, то 7 по 50 грн і вручати по номінаціям, а решту 650 грн на 3 переможців - 300, 200 і 150. Щоб всім була приємність, Новий рік все ж таки.

      Видалити