10 грудня 2015

У Вінниці відкрилась виставка вчителя-митця з Баранівки Володимира Кравчука


Ікони на ящиках з-під патронів та графічні роботи з зображенням подій на Сході привіз до своєї альма-матер, Вінницького педагогічного університету, художник та вчитель історії Володимир Кравчук.

Про це повідомляє сайт ВІТА ТБ.

До написання картин спонукала смерть кіборга Віталія Гасюка, у якого Володимир Кравчук був класним керівником. Розписувати ящики з-під патронів художнику запропонували волонтери. Вони і привозять художнику нестандартні полотна з зони АТО. Свої роботи митець дарує школам, продає на благодійних аукціонах та роздає волонтерам.

На виставку "Вівтар мужності" завітали колишні педагоги Володимира Кравчука, студенти, друзі та гості з Донеччини. Останні подарували художнику книгу “Донбас – арена війни”, яку написали викладачі та студенти Донецького національного університету.

відео користувача ВІТА ТБ

11 коментарів:

  1. Анонім11.12.15, 09:51

    Ігорович, що ти робиш в тій школі. Ти ж уже в польоті, ти що не розумієш, що ти метець? Під іншим кутом ти січеш. Здоровя тобі, успіхів, нових картин...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Між іншим, у "тій школі" вчаться наші діти, а Ви про неї, наче про якесь "Г". Це чудово, що така людина викладає.

      Видалити
    2. Анонім14.12.15, 23:16

      Давня нелюбов до школи час від часу нагадує про себе. А вжите слово "метець" часто означає професію людей, які не поважають Школу. "Ігорович... в тій школі" заробляє на хліб і, здається, добре розуміє, що без неї його "політ" стане прольотом.

      Видалити
    3. Оце сказали.Гарно, зрозуміло і грамотно. Дякую, тепер мені усе ясно.)

      Видалити
  2. оксана..11.12.15, 19:42

    Молодець! Натхнення й надалі на благі звершення!

    ВідповістиВидалити
  3. Так тримати . Молодець пане Володимере . Великомк кораблю , велике плавання .

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім12.12.15, 20:47

    Введіть коментар...Приємно освідомлювати, що такі люди поруч... При зустрічі, пожму руку.

    ВідповістиВидалити
  5. да не створюйте собі бога .... майбуть так і ніхто не бачив належного мистецтва і живопису...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для когось, наприклад, картини Пікассо - це повна маячня, а для когось - світові шедеври. Тому мене завжди тішать коментарі людей, які вважають себе мірилом "належного мистецтва і живопису".

      Видалити
    2. Анонім15.12.15, 09:11

      Картини ці звичайно не геніальні, як картини Пікассо, бо Пікассо мав свій неординарний і ні на кого не схожий стиль. А тут немає якогось окремого стилю, який вирізняв би нашого місцевого художника з-поміж інших. Але роботи виконані професійно. Тому й заслуговують на увагу. Ігоровичу бажаю нових успіхів!

      Видалити
  6. Анонім05.01.16, 22:06

    Дуже гарні слова про політ і проліт респект,а зі школи всі ми і повага до неї у тих ,кого щось навчили і давня нелюбов у тих хто не хотів вчитися ,а талановита людина може мати багато пристатей і мабуть лише одну справу життя.Ігорович реалізується і вшколі і в мистецтві.Успіхів йому.

    ВідповістиВидалити