02 грудня 2015

Баранівські волонтери відвезли допомогу 36-тій бригаді морської піхоти у Маріуполь


30 листопада на Житомирщину повернулися волонтери з Баранівки. Хлопці самотужки організували збір продуктів та відвезли їх у 36-ту бригаду морської піхоти, що захищає околиці Маріуполя.

Про це на своїй сторінці у Facebook пишуть «Волонтери Полісся».

"Сьогодні повернувся додому черговий наш конвой з війни. Наші хлопці із м. Баранівка самотужки організували збір продуктів та відвезли їх в 36-ту бригаду морської піхоти (батальйон берегової охорони), що захищає околиці м. Маріуполь. Дякуємо перш за все нашим волонтерам Кундельському Володимиру Миколайовичу та Цимбалюк Івану Івановичу, а також Тулісову Миколі за те, що доставив усе зібране на фронт. Також хочемо подякувати колективу Першотравневого дитячого садочку «Мрія» та особисто завідувачу Кокітко Наталії Володимирівні. Дякуємо педагогічному колективу Баранівської школи мистецтв та колективу магазину «Наталі». Подяка приватним підприємцям Нечипорук Дмитру та Савич Олексію Петровичу. В підрозділі, в котрий був доставлений вантаж, жахливий стан забезпечення провізією. За два роки волонтерства ми ще, не бачили таких злиднів. На нашу думку причина такого становища є вкрай незадовільне забезпечення даного підрозділу, а також присутність «аватарів» в цій частині, попри наявність останніх ми й на далі будемо піклуватися про цих людей", - написали на своїй сторінці волонтери.


16 коментарів:

  1. Анонім02.12.15, 22:24

    Сумніваюсь в щирості цієї доброї справи . Прозвітуйте , скільки і в кого брали гроші ( по прізвтщах ), хто жертвував харчами та іншою провізією , яким автомобілем возили . В якому місті розвантажились .Чи служать у цій бригаді наші земляки ? Адже 36 бригада поняття розтяжиме . Нехай громада знає своїх благодійників .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Костя03.12.15, 00:39

      Кому звітуватися? Аноніму? Пішов геть! Якщо там був Тулісов, то там порядок!

      Видалити
    2. Анонім03.12.15, 08:49

      А якщо там був пан О., тобто завгосп, охоронець і добрий "друг" для пані Кокітко, яку тут так розрекламували (у той час, як усіх інших керівників колективів при цьому не зазначили), то там точно нечисто... То була звичайна піар-акція, а не благодійна, причому проведена за чужий рахунок (кошти батьків, чиї діти відвідують ДНЗ, та інших звичайних громадян). А Кокітко, якщо хоче вже так бути благодійницею, то хай віддасть у зону АТО свій джип, який заробила на нещасних селянах, яких ошукало Лотуре-Агро.(до речі, ця фірма нині знаходиться в ДНР).

      Видалити
    3. Анонім03.12.15, 12:37

      Так, згоден, волонтери це так написали, що більше схоже на рекламу тих, хто допоміг, а не на інформування про те, що саме завезли та що потрібно ще. Хоча, є меседж про незадовільне забезпечення підрозділу... Вцілому, я би їм всім просто подякував за допомогу, а не переходив на особистості.

      Видалити
    4. Анонім03.12.15, 13:48

      Ні , мені звітувати не потрібно , ви людям скажіть . А чому ви прикриваєтесь Тулісовим . І хто такий Тулісов ? Ви просто використовуєте його , а він своєю наївністю цього не розуміє . Молодий , довірчивий . Шановні , відповісте за все , що в кого брали , кому давали , ми всіх тих добродіїв знаємо , а ви перед кождим із них прозвітуїте , привселюдно .....

      Видалити
  2. Анонім03.12.15, 12:27

    Аноніму 22:24 .А ви, мабуть, на армію і гривні однієї пошкодували. Знаєте, в Україні з діда, прадіда під час війни допомагали своїм воїнам і ніхто не шукав крайнього. Ви запитайте у своїх дідів чи прадідів. З нас корона не впаде, якщо хтось не викурить пачку цигарок чи дитина на одне тістечко меньше з"їсть, а хлопцям, там треба і носкі, і їжа, і тойже чай. А якби ваша дитина там була холодна і голодна?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.12.15, 13:39

      Згоден жертвувати на армію , але не на вас . Просто не знаю яку армію ви годуїте , не здивуюся якщо отримаю інформацію що ваш ( наш ) гум . конвой пішов для донецькіх бойовиків . Чому ви нехочите звітувати пеоед громадою хто скільки дав і кому ви це завезли ? Що слабо .

      Видалити
    2. Пан анонім запрошую взяти участь в наступному гум конвої, самі все побачите мій телефон 0979387242 дзвоніть буду радий.
      Дякую.

      Видалити
    3. Шановні добродії аноніми поясніть мені як ви собі уявляєте звіт волонтерів.
      Це не просто цікавість,а запрошення до співпраці
      як що цей аспект роботи волонтерського руху вас цікавить
      як що не то для чого таке писати

      Видалити
    4. Не звертайте уваги. Або тролять, або інфу хочуть витягнути. Хто ж його в біса знає хто це пише і для чого йому це. Може ватнік якийсь дані хоче зібрати. Ми знаєм що у вас там все пучком. Тому не зважайте і робіть свою добру справу.

      Видалити
  3. Анонім03.12.15, 14:35

    А що в нас пан Тулісов означає? Від коли він повернувся я бачу лиш піар про себе який я хороший!А без піару непрацюється? Чи готуємось до наступних виборів?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Костя03.12.15, 16:05

      Тулісов робив і робить свою роботу. Давно, тихо і без піару. Спочатку воював, тепер волонтерить. У нас є спілка підприємців "Побратим", яка вже давно допомагає хлопцям в АТО і чесно звітує. Тулісов здається теж там. У даному випадку "Волонтери Полісся" просто попросили його завезти допомогу, про що і написали на своїй сторінці. Я взагалі не розумію у чому суть піднятого галасу?

      Видалити
  4. Анонім04.12.15, 06:25

    брехня все це...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.12.15, 14:47

      Напиши про це волонтерам на їх фейсбук

      Видалити
  5. Анонім04.12.15, 18:28

    Схаменіться..

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім05.12.15, 08:57

    Хлопці, робіть свої добрі справи і не потрібно боятися людського суду, а боятися потрібно тільки божого суду.

    ВідповістиВидалити