02 грудня 2015

У Баранівці працівники терцентру шиють маскхалати для бійців АТО


2 грудня працівники територіального центру соціального обслуговування Баранівського району передали для біців АТО 22 маскувальні халати, які пошили власноруч у майстерні терцентру.

За словами директора територіального центру Тараса Суса, з пропозицією пошити маскхалати для бійців, які зараз перебувають у зоні АТО до них зверувся голова товариства сприяння оборони України Микола Костюк.

"Ми підтримали пропозицію голови товариства сприяння оборони України Миколи Костюка в тому, щоб виготовити маскхалати для наших воїнів на передову. Силами працівників нашого терцентру ми виготовили 22 маскхалати. Свого матеріалу ми не залучали: зразок маскхалата, лекало та білу тканину нам привіз Микола Костюк", - розповів Тарас Сус.

Працівники терцентру виконали роботу з гордістю, щоправда, куди саме "підуть" маскхалати - не знають, однак упевнені, що вони обов'язково допоможуть перемозі над агресором.

"Жоден із наших працівників не те що не відмовився, а навіть з гордістю виконував цю роботу. Зараз ми їх передаємо. Куди вони підуть - ми абсолютно не знаємо. Єдине, що ми знаємо, це те, що вони підуть для того, щоб ми перемогли агресора", - сказав Тарас Сус.

Також директор терцентру повідомив, що нині над пошиттям маскувальних халатів активно працюють школярі у Першотравенську та учні Баранівської школи № 2.




4 коментарі: