11 листопада 2015

У Баранівці з третьої спроби депутати обрали нового голову районної ради


11 листопада новообрані депутати Баранівської районної ради під час першої сесії з третьої спроби таки обрали собі нового голову. Ним став представник БПП "Солідарність" Сергій Мялківський.

У сесійній залі був присутній 31 із 34 новообраних депутатів.

Цього разу депутати голосували знову за Сергія Мялківського та Петра Линка. Перший кандидат набрав 18 голосів, другий - 12. Не підтримали жодного кандидата - 1.

Заступником голови райради обрали Тетяну Кравчук (Об’єднання "Самопоміч"). За неї проголосували 23 депутати, не підтримали - 7. Один бюлетень визнали недісними.

Також депутати узгодили кількість постійних комісій та розміри премій і надбавок для новообраного голови та його заступника.


Повну версію відео дивіться тут







Нагадаємо, 6 листопада депутати двічі голосували за обрання нового голови, але жоден з кандидатів так і не набрав необхідної кількості голосів.

17 коментарів:

  1. Анонім16.11.15, 08:37

    нормальні люди але керівники районноі ради повинні бути обрані людьми конкретно депутатами а наші пройшли по списку партій мені за них стидно

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім16.11.15, 08:50

    ...ох депутати , депутати,як багато в цьому слові......ну-ну...два вільчинський ,мялківський то є велика сила... район зацвіте...відродиться сільське господарство,запустяться всі підприємства які не працювали, чи не так...все піде вгору...збільшаться надої...інвестори запросяться в район...старі компаньйони закрутять моцні діла....робочі місця збільшаться в сотні раз, ми одним районом москалів переможемо,з такими керівниками будемо кувати перемогу в тилу...з сьогодні район заживе по новому...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.11.15, 11:16

      А ви пропонуєте політати в космосі разом з УКРОПівцями і їхнім космонавтом? Да-а, в Баранівці вже "цвіте" сільське господарство, збільшилися "надої", особливо відстьогування голові від преміальних підлеглих та відкати від підрядників, класно "працюють" усі підприємства і крутяться моцні діла...

      Видалити
    2. Анонім16.11.15, 19:10

      Даже від жовтневоі зарплатні віддали першому заступнику діючого Космоса кожен по 2000 тис.грн.Стидоба...

      Видалити
    3. Анонім17.11.15, 01:09

      Тобі стало легше, що ти оце написав? Віддали не віддали це нікому не цікаво. Тебе ніхто не сприймає всерйоз що б ти тут не писав бо ти анонім. Коли ти вже перестанеш про свого душка писати кругом. Це вже нікому не цікаво.

      Видалити
    4. Анонім17.11.15, 09:53

      Як це не цікаво? Це ж гроші громади, тобто всіх жителів Баранівки, які платять податки! А аноніму, який віддавав гроші із своєї премії першому заму, раджу піти в прокуратуру. Гарна схема розроблена в міській раді: мер офіційно не бере премії, при цьому оформляє собі гарну субсидію, інші пільги, а "ліві преміальні", ніде не задекларовані, віддає йому в конверті перший зам... І меру добре, і підлеглим, на яких пишуться "зайві" преміальні, бо ж потім можна одержати більші "відпускні". Погано тільки для громади, бо замість благоустрою міста гроші з міської казни йдуть прямісінько в кишень мера. Тюрма за вами плаче, пане мер!

      Видалити
  3. Кармелюк16.11.15, 12:46

    Ну і рада, якесь посміховисько. Булаву вручає той кого з потугами вибрали заступником і який за 5 років так і не добрав , щоб за нього проголосували як за голову райради. Другий від жиру скоро лопне і думає тільки про премії . Чубара Сергія треба головою, швидше б ці дармоїди порозбігалися.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім16.11.15, 15:27

    Хтось дуже влучно сказав - "Любі друзі-2" Цим все сказано

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.11.15, 15:40

      Вже краще "Любі друзі-2", ніж "Космос-2". Гарного вам польоту... над прірвою!

      Видалити
  5. Анонім16.11.15, 17:42

    Краще "космос" , чим любі друзі !!!!! Любі друзі прокакали надії міліонів УКРАЇНЦІВ після помаранчової! А зараз роблять все ,щоб прокакать надію УКРАЇНЦІВ після революції гідності! Невже МИ УКРАЇНЦІ забудимо тих хто віддав життя! Ні владі злодіїв !

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. анонім, як усі16.11.15, 21:54

      шо куриш, космонавте?

      Видалити
    2. Анонім17.11.15, 10:14

      А УКРОП "білий і пухнастий"? Та Душко прокакав мільйони литвинівської субвенції! Більшого злодія, як він, не знайдеш ніде в окрузі! Відкрив підпільний готель у парку (гроші звідти несуть прямо йому), щомісяця підлеглі відстьогують йому від своїх преміальних, землею торгує направо й наліво, усім членам своєї сімейки дав по 2 гектари, ще й для синочка прихопив біля Случі землю під будівництво. Де в Баранівці не глянь, скрізь земля чи нерухомість мера. Цілі гектари прокакав на території колишнього комунального підприємства. Майже задарма віддав виробничу базу й землю цього підприємства, а різниця пішла самі знаєте в чию кишеню. Ось так, мільйонами з міської казни, какає мер...Хоч колись також називав себе "помаранчОвим".

      Видалити
  6. Анонім16.11.15, 20:03

    Головою рай ради потрібно вибирати такіх як Сергій Чубар! А ти Варащук за посаду продаси маму рідну разом із Кавальським, ви герої тідьки ротом, на передову і покажіть свій геоїзм і любов до УКРАЇНИ ! СЛАВА ГЕРЯМ!

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім17.11.15, 13:26

    Стидоба!!! Збираймось на слідуючу сесію, люди... вимагаймо декларацію, які в них зарплатні та премії... скільки можна набивати кармани нашими грішми???

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім18.11.15, 07:38

    порою читаеш і думаеш яка примітивна наша толпа усім не вгодиш а давати оцінку це діло не зовсім етичне але коли пишуть про серйозні звинувачення то мае іх хтось перевіряти приняймні при комуністах анонімки провіряли і зловживань було у сотні разів меньше Як у районній раді так і у міській е депутатські комісіі і одній з них доручити розгляд цих інформацій і по результатах інформувати адже в депутати так пробивалися то тепер покажіть свое справжне обличчя А де наш ЛЕНІН а на ШЕВЧЕНКА одіпи шапку невідимку і взагалі патріоти коли портфелі ділити а хто плуга тягти буде за покрашення мова не іде народ хоче знати правду ДЕ ХТО іСКІЛЬКИ СВОРОВАЛИ А що з цього приводу скажуть слуги народу і нові-старі КЕРІВНИКИ дайте нам наші любі посмакувати бо ой як війна набридла дайте нам таку нагоду то ми вас заповажаемо по настоящому А не забудьте що нам балачок не потрібно а дайте діло робочі місця усі депутати-безнесмени своечасно зарплату працюючим і легально начніть із себе і податки у повному обсязі оце прославимо нашу громаду дивисьі ПРЕМЕР з ГАРАНТОМ долучаться оце діло ДАВАЙТЕ ХЛОПЦІ НЕ ГАЛЬМУЙТЕ---ВПЕРЕД

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.11.15, 16:12

      Хай мер подасть добрий приклад і почне спочатку з території АВІСа, де міська рада проводить більшість закупівель (маються на увазі всі ФОП, які орендують приміщення на цій території, у тому числі й Андрєєва, цивільна дружина водія, що возить мера). Виявляється, там усі працівники працюють на неповному навантаженні. Якщо врахувати, що продавець сидить у магазині цілий день, а платять йому офіційно тільки за півдня, то решта очевидно доплачується в конверті. І це у магазинах, через які щоденно проводяться міською радою тисячні оборудки! Так що МЕР ХАЙ НЕ ГАЛЬМУЄ! УПЕРЕД!

      Видалити
  9. Анонім18.11.15, 14:24

    Якщо Таня Кравчук так буде працювати - буде толк. Не схиб!

    ВідповістиВидалити