12 листопада 2015

У центрі Баранівки пограбували Універмаг: винесли товари та готівку


12 листопада у центрі Баранівки пограбували Універмаг. Здодії залізли до приміщення через вікно на першому поверсі та викрали з магазину готівку і промислові та господарські товари.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

"12 листопада о 10:25 ранку до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки, про те, що невідома особа через вікно проникли у магазин Універмаг по вулиці Соборній, звідки вчинили крадіжку товарно-матеріальних цінностей. У ході перевірки встановлено, що невідома особа, шляхом віджиму металопластикового вікна на першому поверсі, незаконно проникла всередину магазину, де з різних відділів таємно викрала готівку та промислові і господарські товари", - повідомили у райвідділі.

З місця події працівники слідчо-оперативної групи вилучили низку речових доказів. Сума завданого збитку, перелік викраденого та особа, яка вчинила даний злочин встановлюються.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.3 КК України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання до 6-ти років позбавлення волі.

З метою встановлення всіх обставин інциденту та можливих очевидців події, міліціонери звертаються до всіх, хто володіє інформацією, яка допоможе у розкритті крадіжки, телефонувати до райвідділу міліції за номером 4-22-24 або 102 та гарантують анонімність.

Нагадаємо, 5 литопада у центрі Баранівки невідомі обікрали ювелірний відділ у гастрономі.

Немає коментарів:

Дописати коментар