25 листопада 2015

Баранівське відділення поліції увійшло до складу Новоград-Волинського відділу


У Житомирській області реформовано міські та районні відділи міліції. По області створено відділи та відділення поліції. Баранівське відділення поліції увійшло до складу Новоград-Волинського відділу.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

«По області створено відділи та відділення поліції. До складу Бердичівського відділу поліції ввійшли: Андрушівське, Любарське, Ружинське, Чуднівське відділення поліції. До складу Житомирського відділу поліції увійшло Житомирське відділення поліції. Коростенський відділ поліції включає: Лугинське, Народицьке, Овруцьке і Олевське відділення поліції. Коростишівський відділ поліції складається з: Брусилівського, Володарськ-Волинського, Малинського, Попільнянського, Радомишльського і Черняхівського відділень поліції. До складу Новоград-Волинського відділу поліції ввійшли: Баранівське, Ємільчинське, Романівське і Червоноармійське відділення поліції», - йдеться у повідомленні.

Державтоінспекція продовжує забезпечувати нагляд за безпекою дорожнього руху. Поступово функції інспекторів ДАІ перейдуть до патрульної поліції.

"Нині до структури обласного органу поліції - Головного управління Національної поліції в Житомирській області - входять 10 управлінь, 6 відділів та 5 секторів. Упродовж перехідного періоду, відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», ДАІ продовжує забезпечувати нагляд за безпекою дорожнього руху. Поступово функції інспекторів Державтоінспекції перейдуть до патрульної поліції" – зазначає прес-служба.

Реформування триватиме близько трьох місяців. За цей час кожен працівник, призначений для тимчасового виконання завдань, має пройти переатестацію та конкурсний відбір.

11 коментарів:

  1. Анонім26.11.15, 09:45

    Шо це робиться? Я бачу скоро і Баранівського району не буде. Гвалт. Проізводства немає. Землею користуються інвестори олігархи. скрізь скорочення. Один вихід - гвинтівку і на Путіна, або...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.11.15, 20:30

      При чому тут Путлер? Питати з наших керовників треба ,чому все розвалюється? Нічого собі дорога до європи.......

      Видалити
    2. Анонім26.11.15, 22:37

      Що ж тут гвалтівливого? Баранівського району мало не бути ще в далекому 2007, але запланована адмінреформа трохи забарилась, от і все, що робиться. Якщо у вас не працює телевізор, то хоч інколи слухайте радіо...

      Видалити
  2. Анонім26.11.15, 10:54

    Скоро доведуть людей.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. цих інертних хохлів ніхто ні до чого не доведе , у кожного хата скраю , з за вугла буде виглядати і ухмилятися...

      Видалити
    2. оце такі чмошники, як ти і виглядають "за вугла", чекаючи, що хтось все зробить за них...

      Видалити
    3. Анонім30.11.15, 11:47

      я не виглядаю ,а стараюся відстоювати себе і інших, а це ти чмошник трох крапковий, ти якраз зараз і ухмиляєшся, і майбуть з нашими пінкертонами цілюєшся в десна.

      Видалити
  3. Анонім26.11.15, 13:21

    На закінчення наведіть лад з наркоманами. Чи може ви їх не знаєте? Чи може ви не відаєте де вони кодляться? Що це за кражі?

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім26.11.15, 18:06

    Ну от. Замість вдосконалення розпочалася повзуча централізація. Хоча можна сказати цййе більш подібне на дегенерацію

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім27.11.15, 00:11

    А для чого нам міліція чи поліція? У нас скоро всі магазини почистять, а винних не буде.

    ВідповістиВидалити
  6. Колобок03.12.15, 23:26

    Темні люде - горе вам буде.
    (с) Я
    Міліцію обізвали "паліція" - ось суть реформи. Начальника змінили?? Головного слідчого - посадили? Патруль на вулицях з"явився? Ганделики позакривали після 23тьої?? Про що ви говорите? Вас як бидло тримали в сойлі - так і будете стояти.

    ВідповістиВидалити