16 жовтня 2015

Родина загиблого учасника АТО зможе отримати квартиру у Баранівці


Родина загиблого учасника антитерористичної операції зможе отримати квартиру у Баранівці. Загалом у Житомирській області для учасників АТО та членів їх сімей хочуть придбати 12 квартир.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«13 жовтня відбулося чергове засідання робочої групи з розгляду закупівлі житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов. Робочою групою було погоджено закупівлю ще 12 квартир зазначеним категоріям громадян. Зокрема, по 4 квартири у Житомирі та Новоград-Волинському і по 1 квартирі у Овручі, Бердичеві, Баранівці та Коростишеві», – йдеться у повідомленні.

Також найближчим часом буде закуплено 3 квартири у Попільні в новобудові. Крім того, робоча група направила на доопрацювання варіантів 5 квартир у різних містах області.

Станом на початок жовтня у Житомирській області учасники АТО та члени сімей загиблих отримали 32 квартири. За цим показником область займає перше місце в Україні.

2 коментарі:

  1. Шановні , не квартири потрібно давати АТОшникам , а адресну Грошову допомогу для їх придбання , яка має бути однаковою для всіх .

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім18.10.15, 01:02

    "За цим показником область займає перше місце в Україні."
    Як завжди, головне - показники.

    ВідповістиВидалити