17 жовтня 2015

У Першотравенську відзначили 117-ту річницю від дня заснування селища


14 жовтня мешканці Першотравенська відзначили 117-ту річницю від дня заснування селища. На офіційну частину свята, яка проходила на центральній площі, прийшли близько півтисячі людей.

З Днем селища першотравенців привітали керівники місцевої і районної влади, а також військові та представники духовенства.

"Сьогодні 117 років з дня народження селища і заводу. За ці роки нашими односельцями створена і залишена славна і багата історія, побудовані багатоквартирні будинки, дороги, об'єкти соцкультпобуту. Створені належні умови для життєдіяльності громади. І цю історію ми зобов'язані пам'ятати, свято берегти і примножувати", - сказала вітаючи зі святом односельчан в.о. голови Першотравенської селищної ради Лариса Рибкіна.

Силами місцевих аматорів сцени був підготовлений концерт. Також завітали на свято зі своїми вітально-концертними номерами артисти з Полонного, Старої Гути та Марківки.

Учні Першотравенської школи провели флешмоб. Слова вітань, пісні і танці підготували вихованці місцевого дитячого садочка.

Під час проведення свята працювали дитячі атракціони та здійснювалась виїзна торгівля.










фото та відео Оксани Пилипчук

8 коментарів:

  1. Анонім19.10.15, 10:46

    Остудімов , як самий молодший , торби носить ( дивись перше фото ) , дав би для батюшки , йому більш підходить ...........

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.10.15, 11:35

      Навпаки молодець. На відміну від інших, не просто приїхав привітати, а ще й подарунки привіз. Схоже на м'ячі. То що, по-твоєму м'ячі батюшці підходять?

      Видалити
  2. Анонім19.10.15, 11:42

    Вітаємо першотравенців з Днем селища!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.10.15, 09:11

      Першотравенці - молодці! І свято гарне підготували. І грошей з бюджету небагато витратили. Навпаки ще й зібрали більше 10000грн. благодійних коштів, які передали в АТО. Колективи були майже ті ж самі, що й у Баранівці, але витрати селища на свято - у десять разів менші! Хай наш мер повчиться в колеги по УКРОПу!

      Видалити
  3. Анонім20.10.15, 10:39

    Остудимов молодець, так тримати. як кажуть "будь проще, и люди к тебе сами потянутся"

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім20.10.15, 17:30

    Остудімов молодець? Подарував мячі за бюджетні кошти! Він від жадності скоро лопне.Нехай бере приклад з свого колеги депутата обл ради якій на будівництво памятника воїнам АТО дав гроші з власної кишені.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.10.15, 23:22

      Остудімов хороший господар - це факт. Підприємство, яке він очолює, найбільше від усіх сплачує податків і надає всім допомоги - це теж факт. Жадний він чи ні - це вже особисті риси, а їх у кожної людини вдосталь, як позитивних, так і негативних. І взагалі, до чого тут Остудімов, якщо новина про свято в Першотравенську?

      Видалити
    2. Анонім21.10.15, 08:54

      А тут завжди так. Новина про погоду, а у коментах про воєводу. Так що звикай.

      Видалити