27 серпня 2015

У школах Баранівського району заборонили проводити будь-які політичні акції


Відділ освіти Баранівської райдержадміністрації заборонив усім керівникам шкіл району проводити на території навчальних закладів будь-які політичні акції та розповсюджувати агітаційну продукцію.

Про це йдеться у наказі відділу освіти Баранівської РДА "Про заборону проведення політичних акцій в школах району" від 26 серпня 2015 року.

"Аналізуючи досвід минулих років, коли всі політичні партії, блоки та кандидати в депутати різних рівнів в школах району проводили різні заходи, урочисто приймали в лави своїх партій педагогічних працівників району, проводили на базі шкіл збори, конференції тощо, та з метою недопущення в подальшому даних проявів наказую всім керівникам навчальних закладів заборонити проведення будь-яких політичних акцій, зборів, конференцій на території навчальних закладів району і розповсюдження будь-якої агітаційної продукції", - йдеться у наказі.

15 коментарів:

  1. виБОРЕЦЬ.28.08.15, 12:36

    Дві із трьох шкіл Баранівки (деякі школи району теж) є дільницями для голосування! І відповідно до законодавства на них має бути розміщена агітація! Тому даний наказ трішки суперечить законодавству. І дарма, що його підписувала людина, яка є не просто юристом, а має адвокатське посвідчення))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. не юрист28.08.15, 16:51

      Та який він юрист , двоюшник... отакі і пише накази , руки роблять, а голова не робить...

      Видалити
    2. Анонім28.08.15, 20:15

      Шановний "двоЮшник", Ви хоча б у школі навчалися?

      Видалити
  2. Анонім28.08.15, 16:42

    Знайшли юриста.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім28.08.15, 17:44

    Ворощук все правильно робить. Школи повинні бути поза політикою. Позвикали що не вибори то роблять зі шкіл клуби!!! Ходи потім за кожним прибирай. Скільки можна?!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. правильно робить? , ой йо йой28.08.15, 21:05

      ну побачимо чи буде так як скаже юррист...чи будуть виборчі дільниці на вибори не в школах, і чи вчителі не будуть приймати участь у виборчому процесі... але треба було пук..ти.

      Видалити
    2. Анонім28.08.15, 21:21

      Ага, то давайте нічого не робити. Нехай ходять по школах, проводять зустрічі, зїзди, і т.д. Чого ж ні? Платити не треба, технічки приберуть. Досить! Все правилтно робить. Я теж за! І не треба плутати виборчу дільницю з тим, про що в наказі говоритьмч.

      Видалити
  4. Анонім28.08.15, 21:24

    Не за виборчі дільниці йде мова. А за агітацію. А то як тільки вибори, кожна нарада перетворюється на зустріч з кандидатом. У звичайний робочий тиждень 1 нарада, перед виборами мало що не на кожній перерві збирають. А виборчі дільниці є місцем волевиявлення виборців. Там не агітують, а ознайомлюють, голосують.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім28.08.15, 21:30

    Правильно! Виборчих дільниць у школах не має бути! Ще б у дитсадках дільниці поробили...!
    Щоб поставити три кабінки і чотири столи ціла школа не потрібна. У місті що, не вистачає приміщень? Он - актові зали адміністрації, міськради, кінотеатр, ФОК, друкарня, ще можна нашукати. Дві дільниці з шкіл точно можна знайти куди перенести. А то, як продати площу - швидко знаходять, а як дільницю розмістити - зразу нема.

    ВідповістиВидалити
  6. оксана.28.08.15, 23:18

    Правильна позиція, скільки вже можна освіту вплутувати в цей бруд, там і так проблем вистачає!

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім30.08.15, 09:17

    Дійсно, не потрібно плутати виборчу дільницю в день виборів і те, про що йдеться в наказі! Досить Ільковичці бігати по школах та сепаратиські подачки роздавати ( щось усі забули про литвинівського братика втікача, їх сімейці після Іловайська треба на колінах перед народом стояти, а Петі в тюрьмі гнити!)

    ВідповістиВидалити
  8. люстратори прогибателі хр....30.08.15, 09:25

    А чому ворщук литвину на конференціїї не робив люстрації .... отут треба було встати поставити урну і провести акцію... а то сидів як миша під віником. Цей його наказ як чергова люстрація .... стидомирник продажний.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.08.15, 22:14

      А ти, "прогибатель хр..." чого не встав, а то сам, як щур себе ведеш?!

      Видалити
    2. люстратори з прогибателями хр...31.08.15, 08:18

      а мене там і не було, то люди розповідали як проходила конференція... от і подумалося.... шо щурі з мишами засіли під віниками. Прогибателем ніколи не був на відміну від інших, жополизів і тд.

      Видалити
  9. Анонім30.08.15, 19:34

    До чого тут Іловайськ? Геть подуріли. Ще про землетрус в Перу напишіть...

    ВідповістиВидалити