27 серпня 2015

У Баранівці магазин «Скринька» оголошує про знижки на товари для школярів


Дитячий магазин «Скринька» пропонує велику кількість товарів для школярів зі значними знижками. Тож не пропустіть унікальну нагоду придбати все необхідне для навчання за вигідними цінами.

Серед основних особливостей, представлених у різноманітній палітрі товарів для школярів: підручники, нові посібники, робочі зошити, таблиці, плакати та література для дошкільнят. Широкий вибір портфелів, рюкзаків та настільного приладдя: ручки, олівці, пенали, фарби, зошити і ще багато іншого.

Для творчо обдарованих дітей у нагоді стануть: мольберти, гуаш, олійні й акрилові фарби, пензлі та різноманітні набори для малювання. Для тих, хто веде активний спосіб життя і займається спортом, пропонується широкий вибір спортивних товарів: гантелі, ролики, ракетки, обручі, скакалки, футбольні, волейбольні та баскетбольні м'ячі.

Вихователі дошкільних навчальних закладів та вчителі молодших класів можуть придбати роздавальний навчальний матеріал, кросворди, читанки тощо. Також у магазині широко представлений асортимент товарів для дому.

Усе це відтепер можна придбати в одному місці – у нещодавно відкритому магазині «Скринька» по вулиці Дзержинського, 28. Увесь асортимент товарів – найвищої якості та ще й за найпривабливішими цінами у Баранівці.

Дитячий магазин «Скринька» працюватиме щоденно – без перерв та вихідних
з 8.00 до 19.00 (у суботу та неділю – з 9.00 до 18.00).









Немає коментарів:

Дописати коментар