11 серпня 2015

Баранівська міська рада збирається ліквідувати пост Державтоінспекції


11 серпня Баранівська міська рада звернулася до управління Державтоінспекції з проханням надати дозвіл на розбирання та ліквідацію посту ДАІ при в'їзді в Баранівку зі сторони Житомира.

Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

Як зазначено у повідомленні, Баранівська міська рада зверталась до управління Державтоінспекції з проханням здійснити ремонт посту ще у листопаді 2014 року. Однак отримала відповідь, що на його ремонт в управлінні ДАІ немає коштів. Тому міська рада повторно звернулась із проханням надати дозвіл на розбирання та ліквідацію посту.

"11 серпня 2015 року Баранівська міська рада повторно направила лист-прохання про приведення в належний стан приміщення посту ДАІ, або надання дозволу міській раді на розбирання та ліквідацію даного поста", - йдеться у повідомленні.

10 коментарів:

  1. Анонім12.08.15, 00:57

    Правильно. І зробити розв'язку типу "кільце" - менше буде ідіотських аварій. Бо літають же як на ракетах - який там населений пункт, які обмеження швидкості? Кожен - "король дороги"!
    І переходи на Першотравенській пора вже нарешті намалювати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.08.15, 08:46

      На рахунок "кільця" не згоден. Хіба роблять "кільце" на звичайному перехресті? Здається це коли сходиться до купи 5 і більше доріг то роблять "кільце". Там або світлофор треба або обмежити знаками до 40 км/год.

      Видалити
    2. Павло12.08.15, 09:06

      Кільце треба в центрі робити, на площі Волі. На КП нічого не треба, там і так СТОПи висять з другорядної. Треба водіям просто правила виконувати.

      Видалити
    3. Анонім12.08.15, 12:51

      "Ламать - не строить!" З якого це дива міська влада має зносити пост, який знаходиться на землях Служби автомобільних доріг, а сама будівля належить державі? Якщо ж це міська земля, то чому ніхто не ремонтує дорогу? Замість того, щоб щось зносити, міська влада могла б провести конкурс на патріотичне графіті та прикрасити кращим графіті цей пост. А зносити його не потрібно!

      Видалити
  2. Анонім12.08.15, 13:08

    Аноніму 12.08.15 08:46 : Роблять. І на звичайному (таких, до речі, найбільше), і на тристоронньому, та й на будь-якому, якщо це доцільно. А Ви, я бачу, в цій темі не орієнтуєтесь взагалі. То нащо писати про те, про що не маєте уявлення?
    От світлофор там точно буде зайвим, бо щільність і періодичність руху там нерегулярна. Коли нема машин, і горить червоне світло, змушуючи дарма стояти - такі недоцільні зупинки лише дратують і викликають непорозуміння. Отже дуже скоро такий світлофор почнуть ігнорувати, що не покращить а тільки погіршить дорожню ситуацію. А знаки - їх є й так. Можна ще наставити хоч два десятки, але й ті, що є всі страються не помічати.
    Ви хіба не бачили як там під тими знаками машини "літають"? А от кільце змусить скинути швидкість хоч-не-хоч. І будучи раз зробленим, не потребує затрат на обслуговування, не відмовляє і не псується на відміну від світлофора.

    Павлу: На площі Волі воно до чого, те кільце? А на КП знаки висять вже не один десяток років, а їх хтось бачить? Ті, що їдуть з Житомира, чомусь щиро переконані, що раз дорога з столиці, то вона головна. Їм і на думку не спадає, що ій може бути відведена другорядна роль.
    І з тим, що правила треба виконувати, ніхто не сперечається. Але ніхто й не виконує.

    ВідповістиВидалити
  3. Богдан12.08.15, 18:19

    Давно пора цю собачу будку знести. Будівля прямо на перехресті - це ж ідіотизм!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім14.08.15, 13:41

      Законно чи незаконно, нехай зносять!
      Навіщо мерії закони? Достатньо мера і його корони!

      Видалити
  4. Душка Івана заставити ,щоб розібрав то він керував її забудовою , будучи гаїшником району, там того кп і нах..р не треба було, а зараз і потім не потрібно. Будівля не дає повного обзору місцевості , попередні ононіми майбуть мають вади зі здоровям, та і жара дається взнаки,мелють самі нічого не розуміють , але хоч букви знають і пишуть, поносний набір.

    ВідповістиВидалити
  5. Ахахаа.останній коментар супер.хай "будка хабарників" стоїть.просто треба нормальних даішників

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім17.08.15, 23:05

    Сама головна окраса міста !!!Скільки було начальств і лише одні додумалися !!!Жалко...Обрізалося рибне місце....Сам давав ))))

    ВідповістиВидалити