22 серпня 2015

У Баранівці до роз’яснювальної роботи щодо субсидій планують залучити листонош


У Баранівці до роз’яснювальної роботи щодо житлових субсидій планують активно залучити листонош, які мають не тільки доставити бланки заяв і декларацій, але й надати допомогу в їх заповненні.

Про це повідомляє радіо "Житомирська хвиля".

За словами керівника регіональної дирекції "Укрпошти" Олександра Нечипорука, до кінця цього тижня планували розповсюдити нову партію бланків заяв та декларацій, але отримали з Києва додаткове завдання не просто доставити бланки, а й надати допомогу в їх заповненні.

"У вівторок ми отримали всю партію бланків, 680 тисяч, приступили до доставки і в суботу ми б завершили цю роботу. Але з'явились суттєві зміни: була проведена селекторна нарада, Прем’єр-міністр доручив не просто доставити бланки, а доставити в кожну домівку і листоношам, працівникам відділень поштового зв'язку, особливо в сільській місцевості, надати допомогу в заповненні заяв і декларацій", - сказав Олександр Нечипорук.

З метою швидко та якісно провести навчання, 25 серпня в районах будуть зібрані всі працівники відділень зв'язку та запрошені районні управління соцзахисту на місцях.

 25 серпня в районах будуть зібрані всі працівники відділень зв'язку, запрошені районні управління соціального захисту на місцях, і ми завершимо навчання. Таким чином, доставка, на вимогу Прем'єр-міністра, буде здійснюватися персонально і той, хто потребує роз’яснень, вони отримають ці роз’яснення. За необхідності потім ці документи можна відправити поштою, щоб вони потрапили до управлінь соціального захисту для прийняття подальших рішень", - зазначив Олександр Нечипорук.

4 коментарі:

  1. Анонім26.08.15, 09:53

    Я не листоноша, однак дуже жаль цих жіночок, які і в спеку , і в зливу, і в сніг чи мороз поспішають на своїх велосипедиках до наших домівок. Як можна на них ще і ці субсидії повісити. Той , хто це придумав дуже далекий від буднів листонош, які мають заробітну плату дуже і дуже малу, а обов'язків дуже багато. Це просто насмішка якась чи що?

    ВідповістиВидалити
  2. Пошта.28.08.15, 11:46

    Вельчинський хай сам роздає пошту та заповнює субсидію. Вже зовсім. Будуть йому вибори мера.

    ВідповістиВидалити
  3. Полипов29.08.15, 07:55

    Позорники,Нашли на ком ехать и на кого свалить свою вину в туниядстве,Да у нас на каждую собаку скоро будет по госслужащему,лазят с бумажками туды-сюды...поздравляют друг друга с букетами,Кабинеты все забиты чинушами а толку -НЕТ,....Нашли выход-почтальенши,Вы знаете за что они ПАШУТ?...Спасибо огромное этим людям что они есть ,Стадо бездельников и дальше в кабинетах и на страницах соцсетей а всю работу на извечных трудяг,...Браво,Вершина госмысли в нашем ра-не,

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім29.08.15, 21:20

    Сьогодні зустріла поштарочку, знаєте одне співчуття, ходять з хати в хату. Немає совісті ніякої у людей які послали їх. Я вважаю хто захоче оформити то оформить.

    ВідповістиВидалити