23 липня 2015

На День Незалежності прикрасять центр Баранівки і розвісять символіку


23 липня на засіданні виконкому міськради вирішили, що День Незалежності у Баранівці відзначать покладанням квітів, концертною програмою, книжковими виставками та тематичними заходами.

Згідно додатку до рішення виконавчого комітету Баранівської міської ради від 23 липня "Про затвердження заходів щодо проведення в м. Баранівка Дня незалежності Укаїни" у місті планують організувати за участю громадськості покладання квітів до пам'ятника загиблим воїнам, обладнати у бібліотеках тематичні виставки-експозиції та провести упорядкування пам'ятників та пам'ятних знаків.

Також планується забезпечити святкове оформлення центральних вулиць міста державною символікою та провести комплекс заходів з упорядкування території Баранівки.

8 коментарів:

  1. Анонім24.07.15, 06:28

    усі бавляться 24роки незалежністю сьогодні довели що гинуть наші люди а ми як реагуемо на це в районі ніхто не осудив таку ганьбу нас просто одурманили а згодом ще і пошиють у дурні хто навязав нам таку долю і хто створив таку ситуацію це свято не реальне бо у нас нема держави а е кормушка для окремоі мерзоти як святкувати це день-точка відліку знищення ідержави і народу

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.07.15, 11:04

      Повністю з вами згоден.
      Це свято у Душка, Вільчинського, Хіміча

      Видалити
    2. Анонім24.07.15, 13:39

      Це свято всього українського народу. Інша справа що святкувати його потрібно скромно. До чого тут Вельчинський та Хіміч якщо все вирішували на виконкомі міської ради. Одягніть будь ласка окуляри чи візьміть лупу там, вище згаданих персон, не видно. До чого тут вони? Згадати Ви мабуть забули Цимбалюка, Гавіцького, Ковальського, Суса. Чи може вони пішли добровольцями в АТО?

      Видалити
    3. Анонім24.07.15, 16:03

      Є пропозиція до міської ради. Ви ж читаєте коментарі гарантовано! Зробіть якесь опитування серед населення. Чи варто в даний час проводити масове святкування свят Дня Незалежності та Дня міста? Можливо жителі вирішать святкувати скромніше. Не потрібно, шановні, робити свято для себе!!!

      Видалити
    4. Анонім25.07.15, 10:05

      А як ще скромніше можна відзначати це свято? У новині нічого ж не сказано про гучні святкування. Буде прикрашання вулиць державною символікою, упорядкування пам'ятних знаків та вулиць, що й так проводиться постійно, облаштування виставок книг на державницьку тематику в бібліотеках та покладання квітів до пам'ятних знаків усім героям. Невже це нескромно, на вашу думку? І ще вважаю, що це свято для всіх патріотів. Ті, хто гадає, що його не потрібно відзначати взагалі, хай шукають собі іншу батьківщину, тобто: ЧЕМОДАН-ВОКЗАЛ-РОСІЯ (чи БЄЛАРУСЬ або інша країна на вибір). Навіть африканські держави відзначають День незалежності. Так що всі вороги цього свята - вороги України, котрі гірші за якесь там африканське плем'я. Слава Україні!

      Видалити
  2. Анонім24.07.15, 23:18

    там де милькае діловий дуб буде повний капут

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім27.07.15, 13:56

    В нас в Баранівці не так часто якісь свята.І дітям, і дорослим потрібно трошки "розвіятися". Я-атовець, рік відвоював і маю ще бажання теж вийти "на свято".Ми ж за цю незалежність і боремся.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім27.07.15, 14:02

    Покладуть квіти, заспівають пісню і оформлять тематичні виставки. Перед цим розвісять прапорці і приберуть трохи місто. Куди вже скромніше? Як на мене, це вже навіть занадто скромно, все ж таки це День Незалежності!!! Гарний парад доцільно було б провести, у вишиванках, з прапорцями, кульками. Щоб весь світ бачив, що ми гордимося країною, незалежністю, прапором. Гордимося тим, що ми - українці !

    ВідповістиВидалити