23 липня 2015

Мешканець Баранівки "доукомплектував" вигране по СМС авто і втратив 31 тис. грн


21 липня до Баранівського райвідділу міліції звернувся місцевий житель, який повідомив, що через власну необережність втратив 31 640 гривень на "доукомплектацію" виграного по СМС автомобіля.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

"21 липня до чергової частини райвідділу міліції звернувся 36-річний місцевий житель, який повідомив про те, що на його мобільний телефон надійшло СМС-повідомлення від невідомого абонента про виграш легкового автомобіля. Чоловік зателефонував на вказаний номер, де інформацію про виграш йому підтвердили та запропонували за додаткову доукомплектацію та реєстрацію транспортного засобу сплатити кошти в сумі 31 640 грн. Погодившись з даною пропозицією та оплативши зазначені послуги через відділення банку, він знову зателефонував для того, щоб дізнатися, де можна забрати автомобіль. На що отримав відповідь, що з ним через деякий час зв'яжуться. Однак більше до чоловіка ніхто не зателефонував і на його дзвінки не відповідав", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 КК України (шахрайство). За такий злочин передбачено покарання до 3-х років обмеження волі.

Шахрая розшукують правоохоронці, вкотре застерігаючи городян бути уважними.

Нагадаємо, житель Баранівки втратив 12 тис. грн, повіривши фальшивому "банкіру".

5 коментарів:

  1. Анонім23.07.15, 18:44

    Скільки ще буде жадібних до безкоштовного сиру в мишоловці ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дохтур23.07.15, 21:39

      Для всього народу треба пити йодованну воду , була одна із Закарпатських вод у продажу зараз її чомусь не має. Невже всі думали тоді як пили, що вилікувалися від тупості, та ні воду з вмістом йоду треба пити постійно ,а саме в нинішній час то цілодобово.

      Видалити
  2. Яким же треба бути Йоулупукки щоб віддати 1,5 $ !!!!Я розумію що шахраї не ликом шиті і чудові психологи. Але як кажуть в тому анекдоті - Боже дай мені виграти авто. Отрок ти хоч білет купи а потім проси.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім24.07.15, 15:00

    Та це не жадібні це довірливі і наївні,а у всьому винна наша держава-Слава Україні, щиро жалію таких людей.

    ВідповістиВидалити
  4. Колобок27.07.15, 23:56

    "без-лоха-и-жизнь-плоха".
    А скільки ця людина вклала в МММ?

    ВідповістиВидалити