18 липня 2015

Ще два підприємства у Баранівці збираються забруднювати атмосферне повітря


Товариство з обмеженою відповідальністю "Коломбус Груп" і фізична особа-підприємець Чернявська Ірина Олександрівна збираються отримати дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Про свої наміри товариство з обмеженою відповідальністю "Коломбус Груп" і фізична особа-підприємець Чернявська Ірина Олександрівна повідомляють в оголошенні, опублікованому на сторінках місцевої газети від 18 липня.

Обидва об'єкти господарювання, на які розробляються документи для отримання дозволу на викиди - підприємства по виготовленню деревного вугілля реторним способом та розташовані за адресою: м. Баранівка, вул. І. Франка, 1.

В обох заявах вони повідомляють, що подають документи на реєстрацію, розгляд та погодження у державні органи, уповноважені відповідно до закону видавти документи дозвільного характеру.

"Зауваження та пропозиції громадськості щодо наміру отримання дозволу на викиди для суб'єктів господарювання повинні направлятися на адресу голови Баранівської райдержадміністрації за її відповідною адресою", - йдеться у повідомленні.


Нагадаємо, екологи звернулися до міліції після перевірки підприємств, які виготовляють пелети і деревне вугілля у Баранівці. Раніше про наміри отримати дозволи на викиди заявляли "Райагропромтехніка" та ТОВ "Еко Нова".

10 коментарів:

  1. Анонім18.07.15, 19:14

    Та скільки ж можна в Баранівку пхати всяку заразу!!!??? Таке відчуття, що їм тут медом намазано. Люди щось з цим потрібно робити!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мешканець19.07.15, 23:09

      крутиться на язиці питання : чим краще ця "солодка парочка з гірким димком" від еконови, яку так всі цькували? ЧИ ДО ЦЬОГО ДИМУ ВЖЕ ЗВИКЛИ ЗА СТІЛЬКИ РОКІВ?
      А чому ж вони стільки років без дозволу працювали ? і чому в оголошенні немає інформації про види і кількість шкідливих речовин, що збираються викидати у повітря? не зайвим буде також спитати про санітарну зону від джерела викидів...

      Ось Вам і зауваження, і пропозиції , пане ВМР

      Видалити
  2. Анонім19.07.15, 12:55

    треба палити шини на територіях будинків вище вказаних прізвищ до тієї пори,поки не загориться одна хата,потім друга іт.д.ДОСТАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!САМОСУД-ось вихід!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Марина19.07.15, 23:01

    "Зауваження та пропозиції ....на адресу голови Баранівської райдержадміністрації" ???

    а чому не на адресу Баранівського міського голови ? Це ж територія міста !!! чи можливо за першою адресою проживає "КРИША" яка благословила останніх ...??? а до нещодавна ця "КРИША" була ярим борцем з "ЕКОНОВА" за екологію міста

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім20.07.15, 14:37

    Громадські слухання збирати будемо ??? чи Вельчинський вже дав добро ....?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.07.15, 20:54

      А хто дав добро на землю за цією адресою? Без міської ради не обійшлося, це точно...

      Видалити
    2. Анонім21.07.15, 09:54

      земля під автоколоною вже давно надана в аренду (а можливо і викуплена за смішні гроші)
      а от хто давав дозвіл на існування підприємства без будь-яких документів - це питання !!! Хто за цим стоїть - Душко чи Вельчинський ???

      Видалити
  5. Анонім20.07.15, 14:50

    Дорогенькі мої!!! а де можна ознайомитися з матеріалами ОВНС (оцінки впливу на навколишнє середовище) ??? чи може його взагалі немає...

    ВідповістиВидалити
  6. Олена Василівна21.07.15, 09:58

    Зранку йшли корови на випас - на колінах у пастухів просили ПРОТИГАЗИ !!!!

    Хлопці дали обяву в газету і включили свої димарі на повну потужність.... Чхати вони хотіли на закон і громадську думку. ЗА ВСЕ ЗАПЛАЧЕНО !!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Найбільше запитань до міліції і прокуратури. Екологи перевірили, дозволів не побачили, повідомили міліцію і що? і нічого... Навіть більше, як пише Олена Василівна: "дали обяву в газету і включили свої димарі на повну потужність"

      Видалити