15 липня 2015

Баранівського міського голову просять обмежити розважальні заходи на День міста


Громада села Мирославль та представники духовенства просять Баранівську міськраду обмежити розважальні заходи та провести святкування Дня міста в державницько-патріотичному дусі.

Звернення громади села Мирославль та Благочинного Баранівського округу УПЦ Київського патріархату в особі протоієрея Миколи Геленка від 14 липня було направлено Баранівському міському голові Анатолію Душку.

У ньому люди просять підтримати ініціативу громади села Мирославль та представників духовенства щодо проведення під час святкування Дня міста вечірньої молитви "За Україну, за мир, за героїв України" на площі Волі, а також обмежити розважальні заходи та провести дане свято в державницько-патріотичному дусі.

Нагадаємо, 8 липня церковна громада села Мирославль перейшла до складу Української православної церкви Київського патріархату.

30 коментарів:

  1. Анонім16.07.15, 08:00

    повністю підтримую! навіщо ті фуршети та концерти. зараз не до цього...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.07.15, 13:19

      Ідея варта уваги, гарна й своєчасна. Бентежить інше: невже за Баранівську громаду має вирішувати Мирославська? Ми ж не диктуємо мирославльцям, як відзначати день їхнього села. Вечірню молитву варто провести, але також має бути концерт з патріотичними піснями, парад вишиванок, покладання квітів до пам'ятних знаків усім героям і багато інших заходів. Це ж 450-річчя! Звичайно, не потрібно феєрверків та інших дорогих пережитків радянської минувшини. Пропоную жителям Баранівки надати в міську раду свої пропозиції щодо відзначення Дня міста. Чи в Баранівці вже перевелися активісти?

      Видалити
  2. Анонім16.07.15, 08:22

    Опа Геленко ......да ти ж сам в "каку" будеш св'яткувати в цей день...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.07.15, 09:16

      Кто старое помянет тому глаз вон!

      Видалити
    2. Анонім16.07.15, 15:44

      Він знайде і без святкування)))))))))))))

      Видалити
    3. Анонім16.07.15, 19:03

      Галенко ти вже і в Мирославль заліз???!!!! Коли ти вже наповниш своє черево, ти в Клементалі , в Баранівці, а тепер і Мирославль заліз!!!! Ганьба такій людині, ще до того протоієрей ГАНЬБА !!!!!!

      Видалити
    4. Анонім16.07.15, 19:05

      Анонім16.07.15 09:16
      Кто старое помянет тому глаз вон!

      Яке нафіг старе??? Він і зараз квасить.....перегар за 100 метрів від нього несе коли не зустрінеш.....

      Видалити
    5. Анонім16.07.15, 19:46

      Брехня!

      Видалити
    6. Анонім17.07.15, 08:16

      Ну да брехня церковний вінчик не врахунок.....да там по ходу і не тільки вино

      Видалити
    7. Анонім17.07.15, 08:19

      Диму без вогню не буває

      Видалити
  3. Анонім16.07.15, 09:38

    Почула, що більше 100 тисяч виділялось на свято Міста. Ні хлопці, святкувати треба коли цинки не будуть привозити. Достойно провели Гасюка. Побачили, як кажуть, нашу біду. Люди не зрозуміють тих феерверків. А звернення цих громад - хтось продумав! І кошти на дитсадок лишаться. А з преміями в міськраді - забудьте. Не час.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.07.15, 10:25

      А 250 тисяч нехоч !!!!! На святкувані простіше вкрасти.

      Видалити
  4. колян16.07.15, 14:04

    Громадський діяч наш Олежка
    Разом з протоієреєм Геленко
    Чудову триматимуть віжка
    І їдитимуть помаленьку
    До повного аж до краєчку
    Святого Вкраїнського Слова
    І ви не поріте гарячку
    А буде Украєнська Мова

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім16.07.15, 15:11

    На сесії десь там лише згадали за якесь там звернення.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім16.07.15, 22:02

    а когда день города?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.07.15, 10:37

      Як завжди, 21 вересня, у День Різдва Пресвятої Богородиці.

      Видалити
  7. Анонім16.07.15, 23:52

    Свою першу (сподіваюсь, що вона ж і остання!!!) зустріч з Геленком особисто я запам'ятала назавжди! Коли згадую, мурашки по кожі! Це було на початку 2014 року. Ми привезли на "швидку" дитину з високою температурою, із пневмонією... І поки чекали в коридорі, під'їхала карета Швидкої, і чоловіків 4 чи 5 медперсоналу ледь змогли витягти з швидкої всього в крові, добряче п'яного, як потім вияснилось, пана (якщо так можна висловитись) Геленка. Бідолаха так НАЩЕДРУВАВСЯ, що його "білочка" взяла... Почав до людей стукати, а ті не відчинили, та й прийшлось йому вікна повибивати, щоб хазяї Щедрівку краще чули... Так руки покалічив, що потрібно було зашивати, кров річкою з вен бігла, все приймальне , двері, стіни та підлога, медперсонал приймали душ... Закровавлений пацієнт був в такому ударі, що без бою не здавався, до себе не підпускав, кричав і т.д. і і т.п. Мене радувало те, що там були двері, за які ми з дитиною встигли відскочити! Жаль, що прозоріі, бо ТАКЕ краще НЕ бачити й НЕ чути!!! Правда , потім нам дозволили перечекати в палаті, поки його проведуть через дитяче(???дивно якось, чому саме через дитяче ???) відділення в хірургію. Дитина налякалась, все запитувала, що з ним, що з ним? І як можна пояснити дитині, що це "батюшка", представник Київського патріархату, в стані алкогольного сп'яніння з проявами агресії??? Враження ЛИШЕ НЕГАТИВНЕ! Прізвище Геленко особисто для мене асоціюється із "білкою" , з алкашами, розбійниками, варварами, і аж НІЯК НЕ з вірою, Церквою, молитвою! І якщо "ПРЕДСТАВНИК" Київського патріархату може дозволити собі ТАКУ поведінку, то яке ж враження може бути про Київський патріат загалом?! Куди може привести такий духовний наставник душі свого приходу, окрім ПЕКЛА??? Висновки самі просяться : Геленко - дорога в пекло...Немає диму без вогню, так що раз Київський патріархат проклятий (а Анафема - це і є прокляття), то значить тому були поважні причини!!! Можливо, це прокляття "здобули" саме такі предстаники, як Геленко?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.07.15, 13:28

      Вам би книжки писати. Фантастичні... От скажіть, всім хто чекає в приймальні розповідають про те кого привезли? Його прізвище, діагноз, що він робив і т.д.? Ви зараз просто поливаєте брудом людину, причому спеціально. А оці рядки про "якщо такий представник, то куди приведе такий патріархат" вже схоже на цілеспрямовану заказуху з метою очорнити саме Київську єпархію. Я думаю все зрозуміло.

      Видалити
    2. Анонім17.07.15, 13:37

      Даремно стараєшся голубе, час працює проти москви з її патріархатом, а такими збоченими узагальненнями можеш лякати свою зомбовану паству.

      Видалити
    3. Дозвольте питання автору 23.52: ви дійсно отримали якесь задоволення, виливши дану інформацію? Вам стало лекше спати (23.52). Ви зняли тягар з своєї душі, чи все ж таки якийсь можливо сумнів десь там залишився, що робете "приємне". Я розумію, що треба мати велику силу волі для того, щоб в собі носити певну інформацію (не обовязково приємну). З дитиною все нормально? Бачу з вами ні.

      Видалити
    4. Прихожанин17.07.15, 15:51

      ТУТ ВСЕ ПРО ВСІХ ЗНАЮТЬ. Якщо він любить хильнути то хіба це сховаєш, це стосується не тільки Геленка, а і деяких попів Московського патріархату, які в свій час прославились. Наступив час очищення, залишаться кращі і сильніші. Тут все про всіх знають, якщо дехто хворий на голову, то що б він не говорив, які б не були його дії, його будуть сприймати як хворого не дивлячись на його патріотизм. Тому час працює проти популістів, провокаторів і дешевих кон'юнктурщиків, які зараз думають, що творять історію.

      Видалити
    5. Як би тепер не старалася московска єпархія поливати брудом своїх конкурентів з київської єпархії, це вже нічого не змінить - процес пішов.

      Видалити
    6. Анонім17.07.15, 18:37

      Так, процес пішов. Але московські попи ще й не таке виробляли. Той же о.Валерій наймав головорізів, котрі колись увірвалися в хату до Климентіївського батюшки й до смерті налякали його вагітну дружину. А запитайте про його минуле в Тульській області, то випливе ще й не таке... А в Україні таки буде власний патріархат, бо ми того варті. Досить годувати москалів і віддавати їм свої кревні!

      Видалити
    7. Анонім17.07.15, 22:15

      Пані Геленко налякаєш)))) вона кому хоч горло перегрезе. А роздули на всю Україну, які вони "нещасні".

      Видалити
    8. Анонім18.07.15, 02:06

      Знаємо ми тих головорізів, Рамік, Свидик - бандюки з досвідом))) не смішіть.

      Видалити
    9. Будь уважнішим18.07.15, 15:09

      >>> Анонім17.07.15 13:28
      ...От скажіть, всім хто чекає в приймальні розповідають про те кого привезли?...<<<
      Ну, якби ж то ти дав собі труд хоч прочитати толком те, що вже написано, а не те що тобі уявляється, то не задавав би недолугих запитань. 5-й рядок зверху:
      "...добряче п'яного, як потім вияснилось, пана (якщо так можна висловитись) Геленка ..." . Слова "ЯК ПОТІМ ВИЯСНИЛОСЬ" вже знайшов? Чи тобі ще може потрібна письмова доповідь - як саме вияснилось і через який час?
      Ото розтелепа. Мабуть з любителів "пукнути" хоч що небудь, хай і невпопад.

      Видалити
  8. Анатолій Олександрович: чому не розглядали даного звернення? Що чекаєте? Громада міста уже знає та підтримує його. НЕ зволікайте!

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім19.07.15, 14:25

    Ви облили брудом пана Геленка, але він є дійсний патріот своєї держави. Душить жаба, що п'є чарку, а вас не запрошує? ТО він п'є свою українську, зі своєї землі. А ви пийте гарячу московську смолу!

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім19.07.15, 21:55

    не під ніякою він там анафемою, то він просто під мухою

    ВідповістиВидалити