30 червня 2015

У центрі Баранівки планують встановити стелу з іменами героїв Небесної сотні


На площі Волі у 2015 році планують встановити стелу з іменами героїв Небесної сотні. Про це повідомила заступник міського голови Оксана Бабінець під час засідання міськвиконкому, яке відбулося 18 червня.

Стелу планують встановити поруч із пам'ятним знаком героям Небесної сотні. Крім того передбачається, що буде проведено благоустрій прилеглої до пам'ятного знаку території. Всі роботи планують завершити вже цього року.

"У цьому році заплановано встановити стелу з іменами героїв Небесної сотні біля відповідного пам'ятного знака на майдані Волі, а також провести благоустрій прилеглої до нього території", - сказала Оксана Бабінець.

Як повідомив міський голова Анатолій Душко, кошти на виготовлення та встановлення стели були зібрані благодійниками ще у минулому році.


5 коментарів:

  1. Анонім01.07.15, 08:48

    які молодці!... як стеллу будувати то кошти є... чи радше привід для їх відмивання??? це ж не садочок... чи БК... клоунада. немає на що быльше кошти витрачати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.07.15, 08:20

      Шановні, читайте уважніше інформацію. Там було сказано, що встановлення стели буде проводитися за благодійні кошти. Ці пожертвування громадяни міста та району ще в минулому році перерахували на відкритий міською радою благодійний рахунок виключно на встановлення пам'ятного знака Героям Майдану. Вони не можуть бути використані на будь-які інші цілі, оскільки це суперечитиме чинному законодавству. Тим, кому так "болить" за садочок чи культуру, ніколи не пізно перерахувати свої пожертви саме на ці цілі.

      Видалити
  2. Анонім01.07.15, 20:32

    ви краще, пане Анатолій про живих думайте, а не за померлих та свої кармани...

    ВідповістиВидалити
  3. Володимир01.07.15, 22:38

    Це ж як треба мера не любити, щоб у кожній новині про нього негативні коментарі анонімно писати? Шановний, так не можна, це гріх. Ця Ваша злість рано чи пізно Вас же самого і доканає. Вона Вас зсередини скоро повністю вижре. Пожалійте себе.

    ВідповістиВидалити