03 липня 2015

Міська рада готова заплатити 500 грн за найкращий патріотичний вірш про Баранівку


Баранівська міська рада оголосила міський поетичний конкурс «Кращий патріотичний вірш про Баранівку» і обіцяє нагородити переможців преміями в розмірі 500, 300 і 200 грн за I, II та III місця відповідно.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на черговому засіданні, яке відбулося 18 червня.

Конкурс триватиме з 1 липня по 4 вересня. Взяти участь у конкурсі запрошують авторів-початківців віком від 11 до 17 років, які мають подати на конкурс 1-2 поетичні твори патріотичного спрямування про Баранівку (формат А4, шрифт Times New Roman, розмір 14, інтервал 1,5, тип файлу «*.doc», обсяг до 2-х сторінок), коротку біографію (ПІБ, дата народження, домашня адреса, місце навчання, контактний телефон) та фотокартку.

Матеріали подаються в електронному вигляді на адресу: b.meriya@ukr.net (з позначкою в темі листа «Кращий патріотичний вірш про Баранівку») або в паперовому вигляді (друковані) на адресу: Баранівська міська рада, вулиця Соборна, 20, м. Баранівка, 12700.

Мова написання – українська. Рукописні твори, подані на конкурс, не розглядаються. Оцінювання робіт авторів-початківців здійснюється за 10-бальною шкалою за такими критеріями: дотримання автором єдиного художнього стилю твору, рівень техніки віршування (досконалість форми, ритмомелодики), образність твору, багатство художніх засобів, їх майстерне використання, неординарність творчої думки, новаторство.

До складу жюрі конкурсу входять: заступник міського голови Вадим Гнилориба (голова жюрі), секретар міської ради Зінаїда Шикула (заступник голови жюрі), заступник директора міського Будинку культури Юрій Оханський (відповідальний секретар конкурсу), вчителі української мови та літератури Баранівської школи № 2 і Баранівської гімназії Оксана Кругліцька, Валентина Пашкевич, Валентина Чайка, Лариса Савчук та директор міського Будинку дитячої творчості Світлана Туровська (члени жюрі).

Визначення переможця конкурсу відбудеться 14 вересня. Переможець конкурсу нагороджується премією в розмірі 500 грн., за друге місце - 300 грн., за третє – 200 грн.

Переможець конкурсу також отримає право зачитати свій вірш зі сцени на святкуванні Дня міста Баранівка 21 вересня.

Фінансове забезпечення підготовки та проведення конкурсу здійснюватиметься за рахунок коштів міського бюджету, передбачених на відзначення Дня міста.

6 коментарів:

  1. Анонім08.07.15, 20:38

    Да.... Величезну проблему заслухали на сесіі... Виділили 1000 грн. Це жарт чи що:?. З карману дістати свого не змогли по 20 грн. Треба сесію скликати. Жлобство процвітає...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.07.15, 13:01

      По-перше, скликали не сесію, а виконком (читайте уважніше новину!). По-друге, як на мене, талановиті діти повинні одержати офіційні грамоти (з печатками міської ради) й цінні подарунки. Для прикладу: спортсмени-переможці також одержують цінні подарунки за державні кошти, і нікого це не дратує. Чому ж тоді вам так шкода аж 1000грн. з міського бюджету на підтримку обдарованих дітей? Ніхто ж не заважає Вам чи Вашим знайомим взяти участь у конкурсі. В одному ви стопудово праві: жлобство дійсно процвітає. Тільки процвітає серед невігласів, котрі заздрять іншим.

      Видалити
  2. Анонім08.07.15, 20:41

    'А на манеже одни и те же'. Призвіща голів і заступників і т.д не міняеться літ 20 вже . таке враження що в Баранівці за 20 років нічого не змінилося. Ссср...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.07.15, 12:48

      Щось з пам'яттю Вашою сталося. Душко як міський голова працює тільки перше скликання, тобто в жовтні буде 5 років, як його обрали на цю посаду. Навпаки у Баранівці на кожних виборах обирався новий голова, заступників для якого затверджували депутати. Так що тут ви неправі на 100%.

      Видалити
  3. Анонім10.07.15, 21:25

    А Шакіра тоже 5 років?

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім11.07.15, 22:17

    конкурс дитячий, чи дорослi також можуть брати участь? I до якого числа вiн триватиме?Куди подавати ?

    ВідповістиВидалити