03 червня 2015

Баранівські рятувальники "загасили" пожежу на місцевому молокозаводі


3 червня працівники Баранівського РС УДСНС за допомогою автоцистерни, яка знаходиться в бойовому розрахунку 15 ДПРЧ, "гасили" пожежу на складі готової продукції місцевого молокозаводу.

Про це місто Баранівка повідомив начальник Баранівського районного сектору УДСНС України у Житомирській області Сергій Нікітчин.

Виявилося, цього дня на молокозаводі були проведені комплексні спеціальні об'єктові навчання з питань цивільного захисту. За тактичним задумом було зімітовано горіння у складі готової продукції, виявлення його працівниками заводу, їх першочергові дії та ліквідація пожежі підрозділами ДСНС.

Як повідомили рятувальники, вцілому навчання пройшли успішно. Такі навчання дають можливість на практиці відпрацювати поведінку людей в умовах пожежі, що дозволить їм не розгубитися у випадку реальної загрози, вберегти своє життя та матеріальні цінності підприємства від небажаного лиха.


2 коментарі:

  1. Анонім07.06.15, 12:15

    Мабуть тренуються до справжнього пожару........Вираховують, скільки можна буде списати готової продукції (коли буде потреба)....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Василь09.06.15, 07:28

      Де там та продукція? Щось я не бачив баранівського молока чи масла в ларьках. І молоко наче здають люди, і свиней вирощують, і яйця кури несуть, а у нас в магазинах все від житомирських та київських заводів втридорога...

      Видалити