30 травня 2015

У Баранівці серед білого дня пограбували випускницю, яка йшла на свято


29 травня баранівські правоохоронці по "гарячих слідах" затримали раніше судимого зловмисника, який серед білого дня пограбував 18-річну жительку міста Баранівка, випускницю однієї з місцевих шкіл.

За словами потерпілої, близько 17:00 на вулиці Дзержинського на неї напав невідомий та силою відібрав сумочку, в якій знаходився телефон.

На місце злочину відразу виїхала слідчо–оперативна група. Під час проведення пошукових заходів, особливу увагу працівників карного розшуку звернув на себе 40-річний місцевий житель, який був засуджений за вбивство та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

В ході особистого огляду чоловіка, міліціонери виявили та вилучили речі, які належать заявниці. Вже через три години з моменту скоєння злочину, вилучені у грабіжника речі повернули власниці прямо під час випускного вечора.

За даним фактом слідчими Баранівського райвідділу міліції відкрито кримінально провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.

8 коментарів:

  1. Анонім31.05.15, 09:51

    таким виродкам одна дорога - на шибеницю!!! привселюдно, щоб в інших навіть думок такого плану не виникало!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шибениці за грабунок забагато, але до 4-х років замало. Адже він не просто вкрав, а пограбував дитину.

      Видалити
    2. Smits and Wesson01.06.15, 22:05

      Пані оксано то розцілюйте цього гада в одне місце , якщо шибениці забагато , привселюдно і будь ласка в засос ... спочатку ззаду а потім спереду...

      Видалити
  2. Сотник31.05.15, 21:06

    Чотири роки то є херня... Дати завдання на виготовлення Держлісгоспом (Остудімову),
    дубового загостренного паля з однієї сторони, оплату повинна провести родина того хто здійснив злочин, а у середу на площі Волі привселюдно посадити гада на той паль. Всі присутні такого більше робити не будуть. І тоді ми не будемо баранівчанами ,а жителями свого міста Баранівка.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Житель01.06.15, 13:47

      Ти знаєш причину по якій він грабує? Можливо в людини великі проблеми в житті , а ти відразу про вбивство говориш.

      Видалити
    2. Анонім01.06.15, 17:35

      Житель :
      То у всіх людей великі проблеми в житті, у кожного не має багато грошей. То що всім починати грабувати людей, бо великі проблеми у житті?!
      Ну і логіка....

      Видалити
    3. Кольт01.06.15, 21:59

      Житель , то ти не є житель ти є біомаса ....

      Видалити
  3. То давайте всі один одного будемо грабувати , бо у нас у всіх є проблеми в житті та щей великі .... А я не про вбивство , а жопою на палю покрутити , не багато трішки ... Про, шо ти зараз говориш ,невже в деяких людей дебілізм перевищує розсудок... Чи це рідня заговорила , ідіть метіть вулиці беріть відро з смолою забивайте ямки на дорогах хоч щось робити будете, питайте може кому потрібні робочі руки Вам заплатять але дитину яка іде на випуск грабувати , то на хер мені ті його причини.

    ВідповістиВидалити