31 травня 2015

30 випускників Баранівської школи мистецтв отримали свідоцтва про позашкільну освіту


24 травня у міському Будинку культури ім. А.Пашкевича відбувся випускний вечір і звітний концерт Баранівської школи мистецтв, під час якого 30 випускників отримали свідоцтва про позашкільну освіту.

Директор Баранівської школи мистецтв Юрій Вовк привітав випускників зі святом та вручив їм свідоцтва про закінчення школи.

До вітань приєдналися голова Баранівської райдержадміністрації Микола Вельчинський, перший заступник голови райради Володимир Цицюра, заступник міського голови Вадим Гнилориба, начальник відділу культури і туризму РДА Віктор Панчук, депутат районної ради Вікторія Ількович. По закінченні промов, за досягнуті успіхи у навчанні та активну участь у культурно-мистецькому житті міста та району, вони нагородили окремих вихованців і викладачів школи грамотами, дипломами, подяками та подарунками.

По закінченні урочистої частини відбувся святковий, звітний концерт, під час якого учні та викладачі школи дивували глядачів майстерною грою на музичних інструментах, вокальними та хореографічними здібностями.















фото та відео Оксани Пилипчук

Немає коментарів:

Дописати коментар