31 травня 2015

Жительку Баранівки "розвели" по телефону на 2 тисячі гривень


На гачок шахрая потрапила 46-річна жителька Баранівки. Зловмиснику вдалося ошукати жінку на 2 тисячі гривень, які вона перерахувала на банківський рахунок продиктований шахраєм по телефону.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській обл..

Увечері 29 травня до Баранівського РВ УМВС надійшло повідомлення від 46-річної жительки райцентру про вчинене відносно неї шахрайство.

Правоохоронцям заявниця розповіла, що на її мобільний зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що її син вчинив ДТП. Для звільнення його від кримінальної відповідальності незнайомець запросив кошти. Жінка перерахувала на продиктований банківський рахунок 2 тисячі гривень. Пізніше, подзвонивши до сина, зрозуміла, що її ошукали.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника.

3 коментарі:

  1. Це постійно відбувається. А все це можливо лише через прогнилу систему, люди вірять шахраям більше аніж у справедливість закону.

    ВідповістиВидалити
  2. Виходить шахрай був обізнаний і про номер телефону матері і про сина і про авто. Знав коли треба дзвонити (що син не вдома і на авто). Хтось дуже добре знає сім'ю...

    ВідповістиВидалити
  3. Л.Горшкова01.06.15, 12:07

    Так, погоджуюсь з Вами, Юрієм М., про обізнаність шахрая щодо сім*ї. Ошуканій людині потрібно добре зважити й подумати про всіх знайомих. Думаю, що допоможите міліції скоріше виявити шахрая. Люди добрі! В будь -якому випадку не поспішайте виконати пропозицію незнайомих людей, які телефонують.На жаль, це вже не одна жертва з Баранівки.

    ВідповістиВидалити