16 травня 2015

У Баранівці з нагоди Дня Європи в Україні відбулися спортивні змагання


14 травня з нагоди Дня Європи в Україні на міському стадіоні відбулися спортивні змагання з легкої атлетики серед школярів та футболу і волейболу серед вихованців Баранівської районної ДЮСШ.

Організатором заходу виступила Баранівська райдержадміністрація спільно з районною організацією ТСОУ та районною ДЮСШ.

З вітальним словом до юних спортсменів звернулися перший заступник голови Баранівської райдержадміністрації Володимир Хіміч та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Надія Ошатюк, які побажали дітям вдалого старту й гарних результатів змагань.

Розпочалися змагання з виступу переможців конкурсу «Пісні і строю» Першотравенської загальноосвітньої школи I-ІІІ ступенів під керівництвом педагога Віктора Башинського.

За результатами змагань з легкої атлетики 24 юних спортсменів молодшої і старшої групи стали переможцями, виборовши призові місця.

У футбольних поєдинках кращими виявилися вихованці ДЮСШ 2003 р.н., ІІ місце посіли юнаки 2002 р.н., ІІІ місце вибороли юні футболісти 2004 р.н..

Серед волейболістів І місце виборола команда з Баранівки, ІІ – команда з Кам’яного Броду, ІІІ – команда з Кашперівки.

Переможців нагородили грамотами та солодощами.

Ще одним етапом цього спортивного заходу стали районні змагання з воєнізованого кросу серед ЗОШ І-ІІІ ступенів району, Баранівської гімназії, Баранівського профліцею та Рогачів-Волинської філії Новочорторийського аграрного технікуму.

Пройшли вони на базі районної організації ТСОУ. І місце виборола команда Першотравенської ЗОШ, ІІ місце посіла команда Баранівської гімназії, ІІІ місце зайняла команда Зеремлянської ЗОШ. Команди були нагороджені дипломами РО ТСОУ та грошовими преміями. Також було визначено переможців в особистому заліку.











повну версію відео дивіться на каналі YouTube

2 коментарі:

  1. Замість того, щоб розвивати командні види спорту в Першотравенській школі, яка, ніби, має стати аж спортивним ліцеєм - марширують. Привезли 70 дітей, щоб вони пройшлися строєм - це 6 повнокомплектних футбольних команд, 11 волейбольних і т.д. Що культивується? Яких корисних навиків набувають ці юні пішоходи, щоб виправдати убитий на тупу муштру час? Складається враження, що якомусь безробітному прапорщику просто знайшли роботу, але ж, мабуть, це не так. Недавно ми всі ходили строєм, зараз строєм ходять переважно китайці, корейці, в`єтнамц, і ще в кількох казкових країнах, де час від часу забороняють то балет, то інтернет. А для чого це нам?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.05.15, 13:26

      Вам це, може, і ні до чого, а от Представників Обласного Центру тішить, як малих дітей.

      Видалити