15 травня 2015

Баранівська міськрада розпочала впорядковувати місце відпочинку на річці Случ


14 та 15 травня, у рамках виконання заходів двомісячника з благоустрою та санітарного прибирання міста, працівники ЖКГ міськради впорядкували місце відпочинку на березі річки Случ.

Про це повідомляють на сайті Баранівської міської ради.

"Працівниками відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Баранівської міської ради під керівництвом Василя Савчука відремонтовано та пофарбовано дерев’яні альтанки, громадський туалет, встановлено яскраво розписані дерев’яні грибочки та кабінку для переодягання", - йдеться у повідомленні.

За словами заступника міського голови Вадима Гнилориби, остаточно впорядкувати місце відпочинку на річці Случ (поблизу кладки на Заріччя), у міськраді плануюють ближче до купального сезону, офіційне відкриття якого очікується в кінці травня - початку червня.

"Ми ще плануємо вивезти пару машин піску до берегової лінії та вирішити питання встановлювати чи ні турнік, але це вже ближче до відкриття купального сезону, який заплановано на кінець травня - початок червня", - сказав Вадим Гнилориба.

Нагадаємо, 20 березня у Баранівці розпочався двомісячник з благоустрою та санітарного прибирання міста, який триватиме до 20 травня.

фото з сайту Баранівської міськради

5 коментарів:

  1. Дуже славно, але якби ще там по дну річки чимось пошкрябать, бо дорослим там купатись вже нема де, та й для дітей стає небезпечно через засилля водоростей.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім16.05.15, 12:36

    Річка - проблемне питання...Неможливо її почистити...А от більша проблема то всякі гусі, качки, коні, корови які за тиждень купального сезону зроблять з пляжу "мінне" поле...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.05.15, 23:52

      Підтримую на всі 100. Слід ввести заборону на випас корів і всілякої птиці у зоні відпочинку чи штрафи щоб дисциплінувати людей!

      Видалити
  3. Анонім16.05.15, 15:32

    А найбільшою проблемою є двоногі тварини які не цінують працю людей і з того пляжу роблять набагато огидніше місце ніж корови, гуси і качки.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім19.05.15, 11:12

    Нехай мер ще раз річку куди небуть поверне, те й буде слошний пляж

    ВідповістиВидалити