16 травня 2015

У Першотравенську пограбували банкомат: винесли понад сто тисяч гривень


Вночі 15 травня у Першотравенську на вулиці Лермонтова невідомі особи викрали  117 тисяч гривень з банкомату "ПриватБанку", який знаходився на першому поверсі магазину "Авіс".

Про це місто Баранівка повідомив т.в.о. начальника Баранівського РВ УМВС України в Житомирській області Святослав Морозюк.

При виїзді слідчо-оперативної групи встановлено, що невідомі особи знявши металеві грати з вікна, незаконно проникли в приміщення магазину та пошкодивши банкомат викрали готівку в сумі 117 тисяч гривень.

За словами Святослава Морозюка, повідомлення про те, що у Першотравенську на вулиці Лермонтова пограбований банкомат, надійшло до правоохоронних органів близько 6 ранку.

"Близько 6 ранку 15 травня надійшло повідомлення про те, що у Першотравенську виявили пограбований банкомат "ПриватБанку", який вмонтований в будівлю магазину «Авіс». За попередніми даними, пограбування сталося з 1 до 5 ранку. Зловмисники викрали 117 тисяч гривень. Зараз проводяться оперативно-розшукові дії з виявлення осіб, причетних до злочину та порушено кримінальне провадження", - розповів Святослав Морозюк.

З метою встановлення всіх обставин інциденту та можливих очевидців події, міліціонери звертаються до всіх, хто володіє інформацією, яка допоможе у розкритті крадіжки, телефонувати до райвідділу міліції за номером 4-22-24 або 102 та гарантують анонімність.



фото Баранівського райвідділу міліції

2 коментарі: