09 травня 2015

Баранівська фабрика взує міліцію на 6,6 мільйона гривень


Міністерство внутрішніх справ України закупило на тендері 10 313 пар черевиків з високими берцями у ТОВ «Баранівська взуттєва фабрика».
Про результати проведення процедури закупки стало відомо 5 травня.

Відповідне оголошення опубліковане на сайті Державних закупівель.

Загалом Міністерство внутрішніх справ оголосило тендер на придбання 15 626 пар берц по 3 лотам, однак лише по одному лоту надійшло дві пропозиції, що дозволило провести відкриті торги. За цим лотом був визначений переможець ТОВ «Таланлегпром» (м. Київ).

Щодо інших лотів, то їх не відміняли, а провели закупку за скороченою переговорною процедурою. У поясненні до необхідності застосування саме такої процедури вказано, що передбачені законодавством відкриті торги потребують 45-60 днів, «що позбавляє МВС можливості своєчасного систематичного забезпечення потреби особового складу ОВС, у т.ч. який несе службу в зоні проведення АТО необхідними ресурсами та призведе до негативних наслідків».

Тож Міністерство внутрішніх справ погодило єдині пропозиції, що надійшли на тендер – від ТОВ «Баранівська взуттєва фабрика» (м. Баранівка, Житомирська область). За умовами конкурсу, це підприємство має до 28 травня поставити замовнику 5 тис. пар черевиків, а через місяць – ще 5 313 пар. Вартість такого замовлення – 6,6 млн. грн.

Житомир.info

7 коментарів:

  1. Колобок10.05.15, 20:32

    640грн за пару - зовсім не погано. Питання в іншому - хто в Бараніці чув про Баранівську взуттєву "фабрику"???? Швидше за все "баранівська" взуттєва фабрика виявиться китайською взуттєвою .... з перепродажем через Баранівського чиновника. (доречі, хто має інформацію про директора і власника такої відомої баранівської фабрики?)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Богдан10.05.15, 21:14

      Наскільки мені відомо, ця фабрика вже більше 2 років працює у Баранівці. Колись розпочинала як маленький цех у приміщенні друкарні. Потім знайшовся інвестор, фабрика суттєво розширилась і переїхала десь в район автоколони. Це не перший виграний нею тендер. Восени минулого року вони вже вигравали схожий тендер і повністю виконали та здали замовлення.

      Видалити
    2. Колобок11.05.15, 14:35

      Наскільки мені зрозуміло - вам, Богдан, нічого не відомо. Бо коли ви мешканець Баранівки не знаєте директора "ФАБРИКИ" - то це вже про щось говорить. Чи в Баранівці стільки фабрик що вже і збились з рахунку?

      Видалити
  2. Анонім11.05.15, 12:58

    Я також не чула про взуттеву фабрику, чому не продають взуття???

    ВідповістиВидалити
  3. Василь11.05.15, 13:44

    Берці коштують 450 грн. І це роздріб. На фабриках опт дешевше коштує. Одним словом знову наживаються на бійцях.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Максим Пашкевич11.05.15, 22:44

      На цій війні всі наживаються. Просто в різних масштабах. Фабрики - на отаких замовленнях берців. Прості недолюди - на милі, порошках, канцтоварах, носках і т.д., які потім толкають на ринках. Як кажуть, кому війна... Люди, давайте речі лише перевіреним волонтерам чи організаціям, а гроші краше самим бійцям на карточку перекидайте або їх родичам давайте. Всі ж усіх знають де хто живе.

      Видалити
  4. Анонім12.05.15, 11:28

    потрібно трохи змінити заголовок новини - Баранівська фабрика "взує" міліцію на 6,6 мільйона гривень ))

    ВідповістиВидалити