08 травня 2015

У Марківці скажений кіт покусав своїх господарів


У ніч з 1 на 2 травня в селі Марківка кіт покусав своїх господарів. Чоловіка та його дружину, які постраждали від власного кота були відразу обстежені. Як показали аналізи, ніхто з них на сказ не заразився.

Про це повідомили під час засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Баранівській райдержадміністрації.

Виявилось, що агресивний кіт був хворий на сказ. У зв’язку з цим на території села та прилеглій до нього території в радіусі 3 км ввели карантинні обмеження.

Як зазначив головний ветеринарний лікар району Петро Линок, вакцини проти укусів скажених тварин у Баранівському районі немає.

"У Баранівському районі, як і по Україні вцілому, вакцини проти укусів скажених тварин немає. Ліки дістають хто де може, везуть навіть із-за кордону", - сказав Петро Линок.

4 коментарі:

  1. Колобок10.05.15, 11:15

    кормити треба :)

    ВідповістиВидалити
  2. Єлизавета10.05.15, 15:03

    Який жах! Яка важлива для громади новина! (сарказм)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Звягель10.05.15, 16:13

      Знаєте, я спочатку теж так подумав, але перечитавши зрозумів у чому суть. Єлизавето, коли тебе вкусить скажена собака чи кіт і ти подихатимеш бо нема вакцини, я на твоїх похоронах скажу: який жах. яка була важлива для громади людина! (сарказм)

      Видалити
  3. Анонім12.05.15, 11:56

    Добре, що хоч є сам Линок. Це ж в районі вже не пооденокий випадок.

    ВідповістиВидалити