09 травня 2015

На шкільному подвір'ї Баранівської ЗОШ № 2 розквітла поляна маків


8 травня у Баранівській ЗОШ № 2 відбулась урочиста лінійка з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі, під час якої учні висадили на шкільному подвір'ї поляну маків.

Захід пройшов без жодних виступів представників педколективу чи місцевої влади. Натомість члени краєзнавчо-пошукового гуртка «Пам’ять» на чолі з Людмилою Волковою підготували цілу низку номерів на військову тематику: декламували вірші, показували сценки та інсценовані пісні.

По завершенні урочистої лінійки школярі провели флешмоб "Квітка пам'яті", висадивши на шкільному подвір'ї поляну маків, як символ пам’яті про тих, хто загинув під час Другої світової війни та віддав своє життя на сході України у боротьбі проти російської агресії, символ відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги.

























4 коментарі:

  1. Колобок11.05.15, 12:02

    Як невдало вибрали новий символ :). Тепер доведеться щось робити з дурним законом про заборону вирощування маку. Або знову символ міняти.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім11.05.15, 12:41

    да.....головний гість лінійки-старий *Шмидь*...,який в роки війни переховувавсь в картопляних міжряддях....а зараз дивись-всі курорти атакував,і головний герой....де справедливість?.......

    ВідповістиВидалити
  3. Максим Пашкевич11.05.15, 22:31

    Клас! Переглянув - як у минулому побував. А за те, що "Захід пройшов без жодних виступів представників педколективу чи місцевої влади" - організаторам окремий респект!! Порівняно з усіма заходами у Баранівці які я бачив на цьому сайті у мене вперше виникло відчуття, що не для галочки провели. Дякую! Всім рекомендую до перегляду!

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім13.05.15, 00:43

    Большое всем спасибо. Наши дети умняшки. Я горжусь своей школой, учениками, учителями, родителями. Поверьте, педколектив старается. Всем, кто понял, спасибо!

    ВідповістиВидалити