16 травня 2015

У Мирославлі поховали бійця 30-ї бригади, який загинув у зоні АТО ще у серпні


14 травня у селі Мирославль кілька сотень людей провели в останню путь 33-річного військовослужбовця Віктора Наливайка, який загинув під час бойових дій в зоні АТО ще в серпні минулого року.

Віктор Валерійович Наливайко народився 12 квітня 1981 року в селі Мирославль Баранівського району, служив у складі 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського.

Загинув військовослужбовець під час виконання бойового завдання поблизу с. Міусинськ Луганської області. Звістка про загибель надійшла 12 серпня 2014 року родичам загиблого.

"Простий сільський хлопець. Нікому нічого поганого не зробив. Ще у неділю, 10 серпня, ми до нього дзвонили, він дуже всім дякував, що про нього не забувають. А вже у вівторок, 12 серпня, до тітки зателефонували з номера Віктора невідомі та сказали, що він не здався в полон і його вбили. Сказали: "випийте 100 грам за героя, загинув як справжній солдат. Шукайте його тіло прикопаним біля магазину в селі Міусинськ", - розповіли односельчани.

Попрощатися з загиблим героєм прийшли односельчани військового, а також з’їхались мешканці сусідніх сіл. Люди розповідають, що Віктор був одним з трьох дітей, якими опікувалась рідна тітка Ганна Молодковець, власної родини чоловік не мав.








фото та відео Оксани Пилипчук

3 коментарі:

  1. Вічна память герою, то був справжній спецназівець... Руслан приклав багато напористості, попри бюрократичності нашого військомату ...

    ВідповістиВидалити
  2. Гвинторіз20.05.15, 21:46

    У нашому військоматі вже така кількість працівників , і всі в новенькому камуфляжі ,що тягне на кадрирований окремий батальйон і всі такі ,що можуть москалям голову скручувати, майори, капітани , щей підполковник є не рахуючи лейтенантів і старлеїв , а вони зранку до вечора бравують по Баранівці як генерали...

    ВідповістиВидалити